Καλημερούδια vs Πρωινό: Η πρώτη μάχη έκρυψε μεγάλες εκπλήξεις!

13.10.2015
Η "μάχη" των μαχών στην πρωινή ζώνη, ξεκίνησε. Τα "Καλημερούδια" της Ντορέττας Παπαδημητρίου έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα και με αγωνία και λαχτάρα περιμέναμε τη... νεκροψία της AGB. Πώς τα πήγε το νέο πρόγραμμα του Mega; Τα κατάφερε απέναντι στους παλιούς; Και οι Σκορδά - Λιάγκα, που ξεκίνησαν με 50αρια, άντεξαν με την πρεμιέρα των απέναντι;

Λοιπόν, η πρεμιέρα της Ντορέττας έκρυψε τελικά μεγάλες εκπλήξεις, και κάτι το ενδιαφέρον του κόσμου για το καινούργιο προϊόν, κάτι η φρέσκια παρέα με πρόσωπα άφθαρτα στην πλειοψηφία τους, όχι μόνο ανέκοψε την τρελή πορεία του ζεύγους, αλλά τους "έφαγε" και στη στροφή, δηλαδή στα δυναμικά κοινά. Βέβαια, τα νουμερα που έκανε το νέο πρωινό του Mega δεν έχουν καμία σχέση με τα περσινά του Μάρκου Σεφερλή, που είχε κάνει και ρεκόρ στη ζώνη.

Εξάλλου, φέτος, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ήταν καλά προετοιμασμένοι και στη "μάχη" έριξαν "βαριά" όπλα, όπως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, έλυσε τις διαφορές του με τον Λιάγκα στον "αέρα" του Πρωινού.

Έτσι, στο γενικό σύνολο οι "παλιοί" έκοψαν πρώτοι το νήμα με 24,2%, ενώ η Παπαδημητρίου έκανε 22,7%. Στα δυναμικά κοινά, όμως, τα "Καλημερούδια" πέρασαν πρώτα με 26,8%, σε αντίθεση με το Πρωινό που έκανε 22,2%. Κι επειδή είναι νωρίς για συμπεράσματα (είπαμε, είναι και η περιέργεια του κόσμου), περιμένουμε τις επόμενες μέρες για να δούμε τι θα γίνει φέτος με αυτή τη μάχη.