Τηλεοπτική βόμβα: Η Μακρυπούλια παρουσιάστρια του Voice!

13.10.2015
Αυτή και αν είναι τηλεοπτική βόμβα που την έριξε πρωινιάτικα - ποιος άλλος; - ο Γιώργος ο Λιάγκας. Με αφορμή τις δηλώσεις του Μένιου Φουρθιώτη στην κάμερα του Πρωινού για τις φήμες ότι θα συνεργαστούν στο Epsilon με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο Λιάγκας προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις.

Μετά το τέλος του βίντεο, ο Λιάγκας πήρε το λόγο κι έριξε τη... μπομπίτσα του. «Επιμένω ότι αν είναι να κάνει κάτι η Ζέτα, δεν θα κάνει το X-Factor θα κάνει το Voice. Επιμένω, κρατήστε το...», είπε. Και όλοι έμειναν με την απορία.

Η Φαίη Σκορδά είπε ότι οι δικές της πληροφορίες λένε ότι η Μακρυπούλια θα κάνει το X Factor, αλλά ο σύζυγος επέμενε, χωρίς όμως να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. «Είπα κάτι, θέλετε να σας το αναλύσω κιόλας; Δεν πληρώνομαι γι αυτό», είπε.

Και πρόσθεσε: «Ο ΑΝΤ1 επειδή πάντα πρωτοπορεί, φέτος θα κάνει πολύ μεγάλα πράγματα και στην πρωινή ζώνη. Κι εγώ κάτι θα κάνω».

Πάντως, έχει ενδιαφέρον η ιστορία, αφού μην ξεχνάμε ότι στο Voice είναι coach ο Αντώνης Ρέμος, πρώην σύντροφος της Μακρυπούλια!