Η Καινούργιου θέλει να κατατροπώσει Στεφανίδου & Ουγγαρέζο- Συνατσάκη

13.10.2015
Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της με τη νέα εκπομπή της στην απογευματινή ζώνη του Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People για την Τατιάνα Στεφανίδου και τους Δημήτρη Ουγαρρέζο- Μαίρη Συνατσάκη που θα βρίσκονται απέναντί της.

«Η Τατιάνα έχει την δική της πορεία. Μου αρέσει και την σέβομαι. Κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο και πετυχημένο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά εμείς θα έχουμε διαφορετικό προϊόν. Ο Δημήτρης και η Μαίρη εικάζω πως θα έχουν πιο παρεμφερές προϊόν με το δικό μας. Σέβομαι τον ανταγωνισμό και χαίρομαι που φέτος υπάρχει δουλειά για περισσότερους ανθρώπους απ ότι πέρσι, αλλά από εκεί και πέρα δεν σου κρύβω πως θα ήθελα να είμαστε εμείς οι νικητές της απογευματινής ζώνης».

Όσον αφορά δε την κόντρα που είχε με τη Μαίρη Συνατσάκη προς τα τέλη της προηγούμενης σεζόν, Κατερίνα προτίμησε να το αφήσει πίσω της το όλο θέμα:

«Κοίτα, όλο αυτό ήταν μια άτυχη τηλεοπτική στιγμή. Δεν επιθυμώ να αναλύσω τους λόγους για τους οποίους το είπα, θέλω να το αφήσω πίσω. Για να το είπα, όμως, σίγουρα κάτι με είχε ενοχλήσει. Είχε προηγηθεί κάτι που με είχε πληγώσει. Με την Μαίρη δεν είμαστε φίλες, αλλά αν την δω φυσικά και θα της μιλήσω. Θεωρώ πως είναι ένα κορίτσι που έχει δουλέψει σκληρά και της αξίζει που έφτασε εκεί που είναι. Θέλω να βάλω μια τελεία στο συγκεκριμένο επεισόδιο και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία».