Ο Λιάγκας το τερμάτισε: Έσταξε χολή για τη Μπεκατώρου!

14.10.2015
Δεν ξέρουμε τι έπινε εκεί στην Τήνο, που ξεκαλοκαίριασε ο Γιώργος ο Λιάγκας, αλλά πολύ φαρμάκι βρε παιδί μου το στόμα του. Δύο εβδομάδες έχει επιστρέψει στο πόστο του κι έχει ρίξει την απίστευτη χολή. Να πει καλή κουβέντα για άνθρωπο και τι στον κόσμο. Όλους τους έχει πάρε η μπάλα, μέχρι και ανθρώπους που δουλεύουν στο ίδιο κανάλι.

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά της Μαρία Μπεκατώρου να δεχτεί τη χολή του Λιάγκα. Στο Πρωινό την Τετάρτη (14/10) σχολίασαν την κοινή συνέντευξη της Μπεκατώρου και του Νίκου Μουτσινά, στο περιοδικό Οκ, λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους, Πρωινό ΣουΚου.

Και αφού η υπόλοιπη παρέα είπε την άποψη της, ήρθε η σειρά του Λιάγκα να πει τη δική του. Και να ξεκαθαρίσει στα "γατάκια" τους συνεργάτες τους τι ακριβώς θα συμβεί στην εκπομπή, και ποιος θα είναι το πρώτο βιολί.

Και πάνω στο «σας τα εξηγώ ωραία;», ο Λιάγκας έριχνε το ένα «καρφί» μετά το άλλο στη Μπεκατώρου. Τι «καρφί»; Φαρμάκι σκέτο.


«Θα μπει πρώτο το όνομα της Μπεκατώρου, προφανώς επειδή είναι η πιο παλιά… Σε επίπεδο ταμπέλας ποιον θα έβαζες πρώτο; Γιατί δεν μιλάτε; Η Μπεκατώρου είχε προϋπηρεσία στο Telecity, μην τρελαθούμε τώρα!

Ο Μουτσινάς έχει περισσότερα χιλιόμετρα σε Α΄ Εθνική… Είναι κι άλλα παιδάκια σε κάτι κανάλια στην επαρχία που κάνουν χαβαλέ… Ο Μουτσινάς είναι μεγαλύτερο όνομα από την Μπεκατώρου. Είναι ξεκάθαρο ότι το μεγάλο όνομα θα είναι ο Μουτσινάς», είπε και οι περισσότεροι διαφώνησαν με την άποψη του.