Πάρε βαθιά ανάσα! Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον έρχεται στο Grey’s Anatomy

14.10.2015
Το Grey’s Anatomy μπήκε στη 12η σεζόν του κι είναι πολύ λογικό μετά από τόσα χρόνια η σειρά να θέλει να ανανεώνεται και να επιστρατεύει ακόμα και μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ προκειμένου να κρατά το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο.

Οι παραγωγοί της σειράς σκέφτηκαν να επιστρατεύσουν τον Ντένζελ Ουάσινγκτον για το ένατο επεισόδιο της φετινής σεζόν, όμως, μη βιαστείς να νομίσεις ότι θα τον δεις να φορά την ιατρική στολή και να υποδύεται κάποιο γιατρό ή να κάνει κάποιο γκεστ.

Αντιθέτως, ο Ντένζελ έχει αναλάβει να εκτελέσει χρέη σκηνοθέτη για το συγκεκριμένο επεισόδιο και μάλιστα, πρόκειται για την πρώτη φορά που κάνει σκηνοθεσία στη μικρή οθόνη, αλλά έχει σκηνοθετήσει δύο ταινίες, το 2002 και το 2007.

Βέβαια, αφού έγινε το πρώτο βήμα πίσω από τις κάμερες, εδώ που τα λέμε τι είναι να περάσει και από μπροστά σε κάποιο επόμενο επεισόδιο; Εξάλλου, η τηλεόραση ζει μεγάλες δόξες τα τελευταία χρόνια με όλο και περισσότερους κινηματογραφικούς αστέρες να κάνουν -σύντομα ή και όχι τόσο σύντομα- περάσματα από τη μικρή οθόνη.