Ήρθε η επιβεβαίωση: Τσακώθηκαν Ηλιάκη - Καλημέρης!

16.10.2015
Μετά την αποχώρηση του Γιάννη λάτσιου, ο Τζώνη Καλημέρης ανέλαβε τα καθήκοντα του. Και μπορείο Λάτσιος να ήταν.... "ο διευθυντής της καρδιάς" για το Πρωινό, όμως και ο Καλημέρης μια χαρά σχέσεις φαίνεται ότι έχει με την πρωινή ομάδα.

Εξάλλου, δεν τον έχουμε δει και λίγες φορές σε έξοδο με τη Φαίη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα και την υπόλοιπη παρέα. Και στις φωτογραφίες που είδαμε με τα άφθονα χαμόγελα και τις αγκαλιές, τσουπ εντοπίσαμε και τη Μαρία Ηλιάκη. Και απορήσαμε. Ηλιάκη και Καλημέρης στην ίδια παρέα και μάλιστα μες στο χαμόγελο;

Βλέπεις, φεύγοντας η Ηλιάκη από τον alpha, βούιζε ο τόπος ότι η παορυσιάστρια τσακώθηκε τον καλημέρη, ο οποίος τότε ήταν στο κανάλι της Κάντζας. Και τις φήμες αυτές έρχεται τώρα και επιβεβαιώνει η Μαρία.

«Δεν έφυγα εξαιτίας του, αλλά διαφώνησα έντονα. Δεν σου κρύβω πως όταν έμαθα ότι έφυγε ο Γιάννης Λάτσιος και θα ‘πρεπε να συναντηθώ ξανά με τον Τζώννυ αισθάνθηκα περίεργα. Βρεθήκαμε όμως, τα συζητήσαμε και νομίζω ότι η σχέση μας είναι καλύτερη. Αφού το αστειάκι μας είναι πως ‘’Δεν μπορεί χωρίς εμένα και όπου πάει θα με βρίσκει μπροστά σου’’»


Είδες τελικά πώς τα φέρνει η ζωή;