Η στιγμή που περιμέναμε... Η Καινούργιου μίλησε για Ηλιάκη- Μουτσινά

16.10.2015
Αν και πέρασαν δύο χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας της Κατερίνας Καινούργιου με το Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη στο «Δέστε τους», το κατά πόσο μιλιέται ή όχι η παρουσιάστρια με τους πρώην συνεργάτες της ακόμα πουλάει.

Σε συνέντευξή της στο People η Καινούργιου ερωτήθηκε για το νέο ρόλο της Ηλιάκη στο «Πρωινό» του Ant1 και δήλωσε:

«Οι τηλεοπτικές πορείες κάνουν κύκλους και έχουν σκαμπανεβάσματα. Από την άλλη, θεωρώ πως η Μαρία πήγε σε μια επιτυχημένη εκπομπή και όχι ως μέλος σε ένα πάνελ. Δεν το είδα ποτέ έτσι».

Δεν έκρυψε την εκτίμησή της για το Νίκο Μουτσινά, αλλά και τη Μαρία Μπεκατώρου, οι οποίοι φέτος θα παρουσιάζουν μαζί το «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ»:

«Τους αγαπώ και τους δύο πολύ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως ξεκίνησα από την εκπομπή της Μαρίας που πραγματικά με βοήθησε στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα και στη συνέχεια εξελίχθηκα μέσα από την συνεργασία μου με τον Νίκο.

Για μένα ο Νίκος Μουτσινάς είναι ο τηλεοπτικός μου μέντορας και θα τον ευγνωμονώ για πάντα. Με αυτά τα δυο πρόσωπα εκτός από επαγγελματικούς μου προβληματισμούς, έχω μοιραστεί πολλά πράγματα και για την προσωπική μου ζωή. Ο Νίκος, λόγω της απώλειας της μητέρας του, πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι.

Στεναχωρήθηκα για αυτό που του συνέβη. Μπορεί να μην τα λέμε συχνά, αλλά είμαι πάντα δίπλα του σε ότι με χρειαστεί, όπως και εκείνος».