Καραβάτου: Η πρώτη φωτογραφία μετά τη λιποθυμία - Τι της συνέβη;

19.10.2015
Μας λαχτάρησε η Κατερίνα Καραβάτου στη διάρκεια της σημερινής εκπομπής «Στα καλά Καθούμενα».

Η Καραβάτου που φημολογείται πως διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, προλόγισε τη συνέντευξη της Μαρίας Σταματέρη -που πήρε η κόρη της Τέτη Μαλέλη αλλά μετά από αυτή, η παρουσιάστρια χάθηκε, και από τα πλάνα και από την υπόλοιπη εκπομπή.

Ο σύζυγος της Καραβάτου και συμπαρουσιαστής της, Κρατερός Κατσούλης ανέλαβε να ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό για τη λιποθυμία:

«Να σας πω ότι σε περίπτωση που αναρωτιέστε που είναι η Κατερίνα Καραβάτου, αποφάσισε να μου δώσει την ευκαιρία να πάρω πάνω μου όλη την εκπομπή, βεβαίως με τη βοήθεια της κυρίας Γκολεμά και των υπολοίπων ανθρώπων που βρίσκονται εκεί πέρα. Εντάξει, δεν είναι ακριβώς έτσι, ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία, θα είναι πάλι σε λίγο κοντά μας, οπότε μη μου ανησυχείτε».

Την ίδια ώρα, η Ντέπυ Γκολεμά που ήταν καλεσμένη στα Καλά Καθούμενα θέλησε να φύγει από την κουζίνα, στην ενότητα μαγειρικής που είχε εγκλωβιστεί είπε χαρακτηριστικά, καρφώνοντας την λιποθυμία της Κατερίνας:

«Εμένα μου επιτρέπεις; Επειδή θα έχεις και δεύτερη λιποθυμία» σχολίασε.

Aργά το απόγευμα της Κυριακής, η Καραβάτου εμφανώς κουρασμένη ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram. Πάντως, για να μην χρειαστεί να φύγει από την εκπομπή κι ο Κρατερός, συμπεραίνουμε πως η λιποθυμία ήταν στα πλαίσια αδυναμίας της εγκυμοσύνης και όχι κάτι πιο σοβαρό.