Ουγγαρέζος: Θα κάνει μήνυση στον Σεφερλή!

19.10.2015
Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγούνται οι σχέσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον Μάρκο Σεφερλή και σύντομα θα πέσουν κάτι.. μηνννύσεις, που έλεγε και η Ζέτα - Αμαλία - Μακρυπούλια. Και την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μέσα από το Πρωινό αναφέρθηκε στις προθέσεις του Ουγγαρέζου.

Γιατί μπορεί στην κάμερα του Πρωινού, ο Ουγγαρέζος να δήλωσε ότι θυμάται μόνο τα καλύτερα από την περσινή του συνεργασία με τον Σεφερλή και ότι τον εκτιμά και τον σέβεται επαγγελματικά, όμως, υπάρχουν σκέψεις να του κάνει μήνυση! Μάλιστα, μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή αποκάλυψε τις προθέσεις του για τον περσινό του συνεργάτη. Και όσα είπε ο Ουγγαρέζος στο ραδιόφωνο, τα μετέφερε ο Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας (19/10) στο Πρωινό.

«Σήμερα έλεγε στο ραδιόφωνο ότι θα κάνει μήνυση στον Μάρκο Σεφερλή. Είπε ότι έχει τραβήξει πολύ αυτό, το συζήτησε με τον πατέρα του το Σαββατοκύριακο και ότι θα κάνει μήνυση στον Μάρκο. Επειδή ρίχνει ευθύνες σε μένα για την περσινή του αποτυχία το πρωί και το βράδυ», αποκάλυψε ο Λιάγκας. Και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί.