Δες πόσο μεγάλωσε ο γιος του Νάσου Γαλακτερού! [photo]

19.10.2015
Λένε πώς "το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά", αλλά στην περίπτωση του Νάσου Γαλακτερού και του γιου του, μάλλον κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει. Και αυτό διότι ο νεαρός Παύλος μάλλον δεν τρελαίνεται να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του στο μπάσκετ, με την τηλεόραση να κερδίζει - ως φαίνεται - το ενδιαφέρον του.

Εξάλλου, η τηλεόραση δεν είναι άγνωστη έννοια για το γιο του βετεράνου μπασκετμπολίστα, από τον πρώτο του γάμο. Η δεύτερη σύζυγος του πατέρα του ήταν η Ρούλα Κορομηλά και όσα χρόνια διήρκησε ο γάμος, ο Παύλος είχε άψογες σχέσεις με την πάλαι ποτέ "εθνική παρουσιάστρια".

Η τρίτη σύζυγος του Γαλακτερού είναι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, βασική παρουσιαστρια της εκπομπής, join Us. Και στην εκπομπή αυτή, ο Παύλος κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο. Στο φετινό Join us έχει δική του στήλη και μέσα από αυτή ξεδιπλώνει το ταλέντο του, όχι μόνο στην παρουσιάση, αλλά και στην υποκριτική. Ακόμα και στο χορό.

Μάλιστα, έχουμε να πούμε ότι ο νεαρός Γαλακτερός έχει ταλέντο και το γυαλί τον "θέλει". Είναι άνετος, γράφει στο φακό και σε καμία περίπτωση δε λες ότι είναι το... μέσο για να βγει. Το ταλέντο του στην πρώτη γεύση που μας έδωσε, είναι ολοφάνερο. Εξάλλου - και αυτό το έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του - και ο Νάσος εκτός από το μπάσκετ, έδειξε το ταλέντο του και στη μουσική, καθώς έχει γράψει στίχους σε αρκετά τραγούδια.