Έτσι είναι η Φαίη Σκορδά χωρίς ίχνος μακιγιάζ! [photos]

21.10.2015
Full time μαμά είναι η Φαίη Σκορδά, η οποία έχει αναλάβει αποκλειστικά η ίδια τη φροντίδα των δύο γιων της. Μάλιστα, η ίδια έχει παραδεχτεί σε δηλώσεις της ότι ξυπνάει από τα άγρια χαράματα, στις 6.30 το πρωί για την ακρίβεια, προκειμένου να ταΐσει τον 17 μηνών Δημήτρη.

Στη συνέχεια φτιάχνει η ίδια με τα χεράκια της το πρωινό του Γιάννη, ο οποίος φέτος πηγαίνει στο προνήπιο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σου λέει (και υπάρχουν και ντοκουμέντα) η ίδια συνοδεύει τον μεγαλύτερο γιο της στο σχολικό λεωφορείο. Και μία από αυτές τις φορές την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ.

«Κάθε πρωί, η Φαίη συνοδεύει τον Γιάννη στο σχολικό λεωφορείο –πολλές φορές έχει μαζί της και τον Δημήτρη–, ενώ τα περισσότερα μεσημέρια επιδιώκει να είναι στο σπίτι κατά την επιστροφή του» αποκαλύπτει χαρακτηριστικά πηγή στο περιοδικό.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το ΟΚ, η Φαίη φοράει τις φόρμες της, ενώ είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Και είναι από τις λίγες φορές που τη βλέπουμε αμακιγιάριστη, ενώ οι επίμαχες φωτό είναι και κατά κάποιο τρόπο, η απάντηση της σε όσους έλεγαν το προηγούμενο διάστημα ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της.