Τατιάνα: Μιλά πρώτη φορά για τις δικαστικές περιπέτειες με τον πρώην της!

26.10.2015
Καλεσμένη στα «Καλά καθούμενα» ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στο δύσκολο πρώτο γάμο της. Η παρουσιάστρια αποφεύγει να αναφέρεται στο γάμο εκείνο με γνωστό επιχειρηματία, κι έτσι ήταν μεγάλη έκπληξη που αναφέρθηκε σε άγνωστες λεπτομέρειες, και είχαν να κάνουν με σοβαρές δικαστικές περιπέτειες.

Αφορμή για να μιλήσει ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για τα χρόνια που συνεργάστηκε με την Τατιάνα στον ΑΝΤ1.

«Τον ευχαριστώ πάρα πολύ και δεν είπε κάτι. Με έχει στηρίξει σε προσωπικό επίπεδο. Όταν ήμουν στην εκπομπή του εκείνη την περίοδο ήμουν στον πρώτο μου γάμο και παραλίγο να μπλέξω σε σοβαρές δικαστικές περιπέτειες. Ο Γιώργος μου στάθηκε σαν πατέρας. Όταν χρειάστηκε κάποιος να καταθέσει για μένα εκείνος αμέσως είπε ναι και έτσι δεν έφτασε μια υπόθεση που θα μπορούσε να είναι για μένα καταστροφική στο δικαστήριο. Έφτασε για άλλου ανθρώπους εμπλεκόμενους γιατί εγώ δεν είχα πραγματικά καμία σχέση, ένα κοριτσάκι ήμουν που ασχολιόμουν με την δημοσιογραφία», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.