Επιτέλους ο Φουρθιώτης μίλησε για Ζέτα Μακρυπούλια, X-Factor και Voice [vds]

29.10.2015
Ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν σήμερα καλεσμένος στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να τον ρωτήσουν τι ισχύει από όλες τις φήμες που κυκλοφορούν και αφορούν το X-Factor, Voice και την έλευση της Ζέτας Μακρυπούλια στο Epsilon.

Γενικά για τα σόου που φημολογείται να εντάξει στο πρόγραμμά του το Epsilon ανέφερε:

«Για να πάρεις ένα show ή για να κάνεις το show γιατί μπορείς να έχεις πάρει τα δικαιώματα, για να το υλοποιήσεις, πρέπει να έχουν τερματίσει όλες οι διαδικασίες, του παρουσιαστή, της επιτροπής και μετά αφού συμπληρωθεί όλο το παζλ να το ανακοινώσεις».

Τώρα για το αν θα πάει η όμορφη Ζέτα είπε:

«Έχει δεχτεί πρόταση η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως έχουν δεχτεί και άλλοι άνθρωποι της τηλεόρασης κι όχι μόνο για την παρουσίαση κάποιων από τα show που θα πραγματοποιήσει το Epsilon από τον Ιανουάριο του '16 τα οποία για τη σεζόν ’15- ’16 είναι δύο».

Και τελικά με τα δικαιώματα του Voice τι παίζει;

«Τα δικαιώματα τα έχει εξασφαλίσει μία εταιρεία τουρκική μαζί με πολλά άλλα δικαιώματα για άλλες χώρες. Όλοι θέλουν το καλύτερο σόου για το κανάλι. Το Voice ήταν ένα πολύ πετυχημένο σόου και με τα νούμερα τηλεθέασης και με την απήχηση που είχε στον κόσμο, αλλά και με τη διαφοροποίηση που είχε με τους κριτές που έκριναν πραγματικά με τη φωνή κι όχι με την εμφάνιση».

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα εάν ενδιαφέρει τον ίδιο να εξασφαλίσε τα δικαιώματα του Voice, ο Μένιος Φουρθιώτης απάντησε:

«Αν ήσουν εσύ στη θέση μου, θα σε ενδιέφερε;»