Σάλος από την αποκάλυψη του Μπόι Τζόρτζ ότι ότι έχει κοιμηθεί με τον Πρινς

30.10.2015
Χαμός στα social media μετά τη δήλωση φωτιά διάσημου άντρα κριτή του δημοφιλούς σόου ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει κάνει σεξ με ακόμη πιο διάσημο άντρα τραγουδιστή.

Το "καυτό" θέμα αφορά στη βρετανική εκδοχή του διάσημου τάλεντ σόου "The Voice" με πρωταγωνιστές δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Ο Μπόι Τζορτζ (Boy George) [επάνω] είναι αυτός που έβαλε φωτιά στα σημερινά νέα καθώς, όπως έγινε γνωστό μέσα από τα γυρίσματα του σόου, θέλοντας να... κοκορευτεί για τις "γνωριμίες" του, ομολόγησε ότι "έχει κοιμηθεί με τον Πρινς (Prince)" [κάτω]

Ο αμφιλεγόμενος τραγουδιστής πήρε φέτος τη θέση του Τομ Τζόουνς στην κριτική επιτροπή του βρετανικού σόου και έδειξε από πολύ νωρίς τι μας ετοιμάζει.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, λοιπόν, η... βόμβα έπεσε την ώρα των live auditions (και με κοινό στο στούντιο, εννοείται).

Η κουβέντα ξεκίνησε ανάμεσα στον Μπόι Τζορτζ και τη συνάδελφο κριτή Παλόμα Φέιθ. "Έχω κάνει ντουέτα με ορισμένους από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της σόουλ στην ιστορία, όπως τους Λούθερ Βαντρός και Σμόκει Ρόμπινσον", είπε εκείνος...

"Αν είναι να 'ρίξουμε" μεγάλα ονόματα της σόουλ, εγώ εμφανιστεί με τον Prince", βγήκε εκείνη στην... αντεπίθεση.

Τι το ήθελε;;;

"Ξέχνα το αυτό αγάπη μου. Έχω κοιμηθεί με τον Prince", πέταξε ο Τζορτζ, και όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε πανικός.

Σύμωνα με την Daily Mail, τα γυρίσματα σταμάτησαν αμέσως, η παραγωγή έτρεξε επάνω του και όταν επανείλθαν εκείνος πήγε να το... σώσει λέγοντας ότι έκανε πλάκα και εννοούσε πως είχε την αφίσα του Prince πάνω από το κρεβάτι στο δωμάτιο του.

Χμ... Ό,τι πεις Τζορτζ, όμως το κοινό που ήταν μπροστά, όπως ήταν φυσικό ανακύκλωσε την είδηση αμέσως και το "κακό" έχει ήδη γίνει!