Θα φορέσει τη στολή της"Ζήνα" ξανά η Λούσυ Λόουλες; [vds]

31.10.2015
Τον περασμένο Ιούλιο διέρρευσε στο Διαδίκτυο η είδηση ότι το NBC έχει έρθει σε επαφή με τους παραγωγούς της θρυλικής «Ζήνα», Σαμ Ράιμι και Ρομπ Τάπερτ θέλοντας να συζητήσουν το ενδεχόμενο να γίνει ένα reboot της πριγκίπισσας του πολέμου.

Την είδηση επιβεβαίωσε με τη σειρά του υψηλόβαθμο στέλεχος του NBC αποκαλύπτοντας ότι επιθυμούν η νέα σειρά να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2016.

Ωστόσο, το χαμόγελο στο στόμα των φαν (Xenites, όπως αποκαλούνται) πάγωσε όταν πρόσθεσε ότι ναι μεν θέλει να έχει και τη βοήθεια της Λούσυ Λόουλες, η οποία υποδυόταν τη Ζήνα για έξι σεζόν απογειώνοντας το ρόλο, αλλά όχι απαραίτητα μπροστά από τις κάμερες αφού δε θα ήθελαν να επισκιάσει τη νέα πρωταγωνίστρια.

Τι λέει, όμως, η ίδια η Λόουλες σε όλα αυτά;

Στο κόκκινο χαλί λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της σειράς «Ash vs. Evil Dead» όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Μπρους Κάμπελ, ο οποίος υποδυόταν τον Αυτόλυκο στη «Ζήνα» έδωσε τις απαντήσεις της.

Ναι μεν είναι ενθουσιασμένη με το ενδεχόμενο να επιστρέψει η «Ζήνα» στη μικρή οθόνη, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πει εάν θέλει να ξαναπαίξει την πριγκίπισσα του πολέμου αφού δεν ξέρει τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους οι υπεύθυνοι του δικτύου.

Δεν ξέρει καν εάν θέλουν να κάνουν reboot με άλλη πρωταγωνίστρια, οπότε να μην της ζητήσουν καν να επιστρέψει ή να προηγηθεί κάποιο revival με τη μορφή μίνι σειράς, όπως ετοιμάζει το Fox για τα X-Files.

Επίσης, είναι λίγο διστακτική δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος ρόλος απαιτεί εξαιρετική φυσική κατάσταση κι η ίδια πλέον -αν και ακόμα κούκλα και φυσική, όχι πλαστική- μετρά 47 Μάρτηδες, αλλά το ξεπερνά αφού όπως λέει "οι stunts κάνουν πλέον εξαιρετική δουλειά στις μέρες μας".

Πάνω από όλα, όμως, το πιο σημαντικό για εκείνη είναι οι υπεύθυνοι να τιμήσουν την παράδοση της ορίτζιναλ σειράς καθώς όπως είπε "εάν πήξουν τη σειρά με γυμνά στήθη κι οπίσθια" ή δεν τιμήσουν μέσα από το σενάριο τη μοναδική σχέση της Ζήνας και της Γαβριέλλας και το σεβασμό που μοιράζονταν, τότε θα τους πει ένα μεγαλοπρεπέστατο «Όχι».

Μένει να δούμε στο μέλλον τι θα παιχτεί για να δούμε εάν θα ξαναδούμε τη Λούσυ Λόουλες και τη Ρενέ Ο ’Κόννορ να ανοίγουν κεφάλια, έστω και για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων προτού παραδώσουν σκυτάλη στη νέα γενιά.

Εξάλλου, αυτό το τελευταίο ενδεχόμενο είναι κάτι που επιθυμεί διακαώς και οι ίδιες οι πρωταγωνίστριες και οι Xenites αφού οι τελευταίοι απογοητεύτηκαν από το δραματικό φινάλε που παρακολούθησαν το 2001 με τη Ζήνα να χάνει με τραγικό τρόπο τη ζωή της και να αφήνει μόνη της τη Γαβριέλλα.

Και για το τέλος, ας ταξιδέψουμε στο χρόνο και ας δούμε μία εναλλακτική έκδοση των τίτλων έναρξης της σειράς που έγραψε τη δική της τηλεοπτική ιστορία σε περισσότερες από 120 χώρες σε όλο τον κόσμο στα '90s, δημιουργημένη από φαν με σκηνές από την τρίτη σεζόν.