Η απάντηση της Μπεκατώρου στο σχόλιο του Λιάγκα για το Telecity

02.11.2015
Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του «Πρωινού ΣΟΥΚΟΥ» ο Γιώργος Λιάγκας είχε σχολιάσει μέσα από το «Πρωινό» ποιός από τους δύο Μουτσινά- Μπεκατώρου θα είναι το πρώτο όνομα λέγοντας τότε χαρακτηριστικά για τη Μαρία: «Προϋπηρεσία στο Telecity είχε, μην τρελαθούμε τώρα».

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Αγορά η δημοφιλής παρουσιάστρια έδωσε την απάντησή της σε ήπιο τόνο και θέλοντας να κλείσει το θέμα:

«Δεν ήταν πολύ κομψό το σχόλιο του Λιάγκα για το Telecity. Αλλά έτσι είναι ο Λιάγκας, τι να κάνουμε τώρα;»

Για τη συνεργασία της με το Νίκο Μουτσινά και για το «κόσκινο» από το οποίο περνάει τις συμπαρουσιάστριές του, η Μπεκατώρου είπε πως της αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος του:

«Όλο αυτή η διάθεση που βγάζει ο Νίκος έχει και κάποια στοιχεία θεατράλε που εγώ τα αγαπώ πολύ. Με όλη τη δύναμη της ψυχής μου σου λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος είμαι μαζί με τον Νίκο».

Επίσης, αποκάλυψε πως στο παρελθόν παραλίγο να κάνει πρωινό με τη Φαίη Σκορδά, αλλά δε θυμάται για ποιο λόγο αυτή η συνεργασία δεν προχώρησε:

«Ναι παλιότερα, την εποχή που η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν διευθύντρια ψυχαγωγικού στο Alter. Παρά λίγο να κάνω πρωινό μαζί με την Φαίη, αλλά τελικά αυτή η ιδέα δεν προχώρησε ποτέ. Ήταν πολύ κοντά στο να γίνει, αλλά για να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι τι ακριβώς συνέβη και δεν ευδοκίμησε τότε αυτή η συνεργασία».