Τι είπε ο Φερεντίνος για το «Πρωινό Ant1» και το διάστημα εκτός τηλεόρασης

02.11.2015
Πριν μερικά χρόνια ο Χρήστος Φερεντίνος μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου είχαν δοκιμαστεί στο «Πρωινό» του αν και το εγχείρημα δε στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα ο παρουσιαστής του «Άκου τι είπαν» μίλησε για εκείνη τη σεζόν, αλλά και για τις δυσκολίες που πέρασε για μια περίοδο στη συνέχεια:

«Το πρωινό στον ΑΝΤ1, όπως τελικά λειτούργησε, θα το απέφευγα σήμερα. Και θα ήταν καλύτερα για όλους. Δεν ξέρω αν θα το έκανα ξανά, γιατί όταν έχεις δοκιμάσει κάτι και δεν έχεις τα ανάλογα αποτελέσματα φοβάσαι να το ξαναδοκιμάσεις».

«Όλα ξεχνιούνται αλλά, εν κατακλείδι, το πρωινό μου έκανε καλό. Πέρασα μια περίοδο με άσχημες συγκυρίες μετά, βγήκα για ένα διάστημα εκτός τηλεόρασης,. Αλλά όλο αυτό μου έκανε καλό. Μπήκα ξανά στο παιχνίδι με μηδενισμένο κοντέρ, με ειλικρίνεια, αμεσότητα, πάθος και τρομερή διάθεση να κερδίσω το στοίχημα. Μπήκα σα να ξεκινούσα σήμερα».

Ποια η σχέση του με τον κόσμο μετά από τόσα χρόνια τηλεόρασης;

«Φαντάζομαι ότι δεν είναι θέμα χαρακτήρα. Με συμπαθεί ο κόσμος, στέκομαι μπροστά του με ειλικρίνεια, καλή διάθεση, αλλά όταν δεν του αρέσω το δείχνει. Μπορεί να σε συμπαθεί το κοινό αλλά να μη σε στηρίζει. Όταν, όμως συνεχίζει να σε βλέπει σε ένα άλλο πρόγραμμα, τότε σε αποδέχεται και σημαίνει ότι δεν σε έχει βαρεθεί».