Βόμβα στο Κάτω Παρτάλι: Η Μακρυπούλια μπαίνει στη σειρά!

04.11.2015
Αυτή και αν είναι είδηση και μάλιστα, μεγατόνων. Σε μία φτωχή – ελέω κρίσης – τηλεοπτική χρονιά και σε μία περίοδο που το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια συζητιέται για όλα τα κανάλια, το Mega και η παρουσιάστρια/ηθοποιός κάνουν τη μεγάλη έκπληξη. Και ανανεώνουν τη συνεργασία της. Αλλά πώς την ανανεώνουν.

Δύο χρόνια μετά το Just the 2 of Us, η Ζέτα επιστρέφει στο Μεγάλο κανάλι, ουχί ως παρουσιάστρια, αλλά ως ηθοποιός!

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή "Καλημερούδια", η Μακρυπούλια μπαίνει στο "Κάτω Παρτάλι". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσαροπούλου, η Ζέτα δε θα μπει στη δημοφιλή σειρά ως γκεστ, αλλά θα γίνει μόνιμη κάτοικος του τηλεοπτικού χωριού. Μάλιστα, η συνεργασία τους θα είναι αποκλειστική.

Αυτό σημαίνει ότι αποκλείεται για το επόμενο τουλάχιστον διάστημα να τη δούμε ως παρουσιάστρια σε κάποιο τηλεοπτικό show. Άρα, οι όποιες επαφές – κυρίως με το Epsilon που ακουγόταν και περισσότερο – παγώνουν, αν ισχύουν τα παραπάνω, περί αποκλειστικής συνεργασίας.



Ωστόσο, φέτος στο Κάτω Παρτάλι, θα δούμε κάποιες επιπλέον αλλαγές. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα παίξει μόνο σε λίγα επεισόδια στην αρχή, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα της Νάντιας Κοντογεώργη, η οποία έχει αυξημένες υποχρεώσεις με τη θεατρική παράσταση που συμμετέχει.