Παπαδάκης: Άνευ προηγουμένου επίθεση στον Αρναούτογλου! [vds]

20.11.2015
Κι εκεί που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκλεισε με δόξες και τιμές την κόντρα του με τον βαγγέλη Περρή, μια καινούργια εκ των έσω μόλις άνοιξε. Και προβλέπεται και άγρια, αφού η επίθεση που του έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης είναι άνευ προηγουμένου. Και προκάλεσε αίσθηση.

Ποιος είδε τον Παπαδάκη στην εκπομπή του, το πρωί της Παρασκευής (20/11) και δεν ανταριάστηκε. Δεν πα να καίγεται ο πολιτικός τόπος και ο κόσμος όλος; Η απορία του Αρναούτογλου αν υπάρχουν όρια ηλικίας στην τηλεόραση, έπρεπε να απαντηθεί από τον "βεταράνο" Παπαδάκη. Και, φευ, η απάντηση ήτο σκληρή, που σε κάνει να απορείς.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Αρναούτογλου ρώτησε τον καλεσμένο του Τζώνη Καλημέρη, αν υπάρχουν όρια ηλικίας στην τηλεόραση κι έφερε ως παράδειγμα τον Παπαδάκη. Και μέρες μετά (μάλλον τώρα του το σφύριξαν) ήρθε η απάντηση, με σκληρή λόγια. Για να είμαστε ειλικρινείς, πρόκειται για μία από τις πιο "σκληρές" επιθέσεις παρουσιαστή σε συνάδελφο και μάλιστα του ιδίου καναλιού! Και τι δεν έσουρε του Αρναούτογλου.

«Από το 1880, όταν ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση... Έχει αγωνία ο Γρηγόρης ο Αρναούτογλου και ρώταγε τον Καλημέρη αν υπάρχουν όρια ηλικών. Βρε Γρηγόρη μου, ήταν πατάτα αυτό που είπες, βλακεία ήτανε, γιατί ο Λέτερμαν του οποίου προσπαθείς να κάνεις την εκπομπή -πρέπει να κάνεις μεγάλη προσπάθεια βέβαια, γιατί ο Λέτερμαν έκανε καταπληκτική εκπομπή- ξέρεις πότε αποχώρησε... στα 69 του. Στα 69 αγόρι μου. Στο λέω να μαθαίνεις γιατί είσαι νέο παιδί και καλό είναι να μαθαίνεις. Ρωτάς τον Καλημέρη ηλικιακά όρια αν υπάρχουν και αναφέρεσαι σε μένα; Ρε Γρηγόρη... θα είχες πιει κανένα ουισκάκι!» είπε.

Και μας άφησε άναυδους!