Θεούλης ο Ρέμος: Ψάχνει με τα κιάλια το... Voice!

20.11.2015
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2night show" ήταν το βράδυ της Πέμπτης (19/11) ο Αντώνης Ρέμος. Και για ακόμα μία φορά, ο αγαπημένος τραγουδιστής έδωσε ρεσιτάλ και αναδεικνύεται στον καλύτερο καλεσμένο που μπορείς να έχεις σε εκπομπή!

Μάλιστα, ο Ρέμος φρόντισε να κάνει ανατρεπτική είσοδο, γεμάτη χιούμορ, αφού μπήκε στο πλατό, ψάχνοντας κάτι με τα κιάλια του. Μάταια, ο οικοδεσπότης προσπαθούσε να μαντέψει τι ψάχνει ο καλεσμένος. Ο Ρέμος έψαχνε και όλο έψαχνε, με τον Ανραούτογλου να αναρωτιέται, αν ψάχνει τα νούμερα της τηλεθέασης!

Για να εισπράξει, όμως, πληρωμένη απάντηση από το Ρέμο: "Εκεί, εσένα το μυαλό σου στα νούμερα. Μάθε ότι δεν είναι όλα νούμερα στη ζωή"!

Τελικά, το πήρε το ποτάμι και ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι ψάχνει το Voice, που... αγνοείται. Όπως άλλωστε είχε παραδεχτεί την προηγούμενη εβδμάδα, στην ίδια εκπομπή, ο Τζώνη Καλημέρης.


«Ψάχνω το Voice! Πουθενά το Voice! Το έφαγε η μαρμάγκα! Τόσο καλά πήγαμε τα τελευταία χρόνια...», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνεχεια, παραδέχτηκε ότι η παρουσία του στο show τού έκανε καλό.

Αλλά, μίλησε και για πολλά άλλα, όπως για την κόρη του Ελένη.

Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη δημόσια εξομολόγηση μετά τον ερχομό της, τον περασμένο Φεβρουάριο.


«Πέρασα μια δεκαετία πάρα πολύ δύσκολη αλλά η ενέργεια που φέρνει ένα παιδί τα αλλάζει όλα. Και το πιο δύσκολο, το πιο μεγάλο πρόβλημα το βλέπεις τοσοδούλι. Είμαι ευλογημένος που το πρώτο μου παιδί είναι κορίτσι», είπε ο χαζομπαμπάς Ρέμος, ο οποίος εξήγησε ότι ένας από τους λόγους που χάρηκε επειδή απέκτησε κόρη, είναι γιατί θα έδινε το όνομα της μητέρας του.

Μίλησε, όμως, και για τη βάφτιση κι εξήγησε γιατί έγινε σε κλειστό κύκλο.


«Θέλαμε να κρατήσουμε τη βάφτιση σε πολύ αυστηρό, οικογενειακό κύκλο. Στην εκκλησία είκοσι άτομα ήμασταν δεν ήμασταν, μετά από εκεί ξεχάσαμε κάποιους ανθρώπους πολύ σημαντικούς, αλλά τελικά θεωρώ ότι η βάφτιση ήταν όμορφη», είπε.

Και για δεύτερη φορά παραδέχτηκε δημοσίως ότι πρόκειται να παντρευτεί με την Υβόννη Μπόσνιακ.

«Θα γίνει και αυτό. Έτσι κι αλλιώς είμαστε σαν παντρεμένοι. Θεωρώ ότι το παιδί είναι όλη η ιστορία», είπε.

Γενικά, για να καταλάβεις πόσο χαζομπαμπάς είναι, έφτασε στο σημείο να πει ότι έχει τέτοια χαρά με την κόρη του, που θα αγόραζε για δεύτερη φορά τον Ηρακλή. Για την ιστορία, η εμπλοκή του στα διοικητικά της ομάδας από τη θέση του προέδρου, τού κόστισε πολύ ακριβά, αφού μπήκε μέσα αρκετά εκατομμύρια ευρώ, ενώ είχε δικαστικές περιπέτειες.