Έξαλλος ο Κωστόπουλος με την επίθεση Παπανώτα σε Μπαλατσινού!

07.01.2016
Αίσθηση ειχε προκαλέσει πριν λίγες μέρες η άγρια κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και την Τζένη Μπαλατσινού. Τα σκληρά λόγια και οι κουβέντες έδωσαν και πήραν και μουδιασμένοι παρακουθούσαμε το διαδικτυακό - κυρίως - πόλεμο.

Μάλιστα, σε μία από τις φραστικές επιθέσεις του Παπανώτα, η μπάλα είχε πάρει και τον Πέτρο Κωστόπουλο. Και - η αλήθεια είναι - είχαμε απορήσει πώς και δεν είχε πάρει θέση. Και να που μετά από καιρό ο πρώην σύζυγος της Μπαλατσινού παίρνει θέση και φανερά εκνευρισμένος εκφράζει τα παράπονα του στον Παπανώτα.

«Η επίθεση του Δημήτρη ήταν απαράδεκτη! Έχω τους δικούς μου λόγους να μην θέλω να απαντήσω, να μην μπω στο τρυπάκι αυτό. Συμφωνώ με όσα είπε η Τζένη, τα έχουμε συζητήσει κιόλας. Το ότι δεν αντέδρασα περισσότερο, ήταν θέμα συγκυριών», είπε στους δημοσιογράφους.

Και πρόσθεσε ότι η Μπαλατσινού καλά έκανε κι έστειλε εξώδικο.

«Όταν κάποιος λέει βλακείες για σένα, σαφώς και σ’ ενοχλεί. Εμένα με έχει ενοχλήσει περισσότερο ο Δημήτρης παλιότερα, σε άλλη φάση. Κάποιες φορές παίρνει φόρα και δεν υπολογίζει τι λέει. Έχει πει πολύ χειρότερα πράγματα, όπως για το πώς μεγαλώνω εγώ τον γιό μου. Μια μ@λακί@ μπορούμε να πούμε όλοι, αλλά ως εκεί! Τελείωσε, κλείσαμε και αν επανέλθει κάποιος, θα επανέλθω κι εγώ».