Νέα βόμβα από Βερύκιο: Κι άλλη... πολιτικοδημοσιογραφική εγκυμοσύνη!

17.03.2016
Καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης (16/3) ο Δήμος Βερύκιος και η αλήθεια είναι ότι δεν μας έκανε να βαρεθούμε. Γιατί, ο γνωστός δημοσιογράφος για ακόμα μία φορά έριξε τη “μπόμπα” του κι έκανε τους πάντες να τρέχουν βραδιάτικα.

Ο Βερύκιος ήταν εκείνος που πρώτος αποκάλυψε μέσα από το Happy day ότι η Ρανια τζιμα περιμένει το παιδί του Γαβριήλ Σακκελαρίδη. Και είχε γίνει χαμός. Και τώρα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στον Κωστόπουλο ότι έχουμε και νέα εγκυμοσύνη... πολιτικοδημοσιογραφικού ενδιαφέροντος!

Αν και δεν έδωσε ονόματα – το μυαλό μας όλο και κάπου πάει – εξήγησε ότι πρόκειται για γυναίκα δημοσιογράφο και άνδρα πολιτικό. Μάλιστα, το πρωί ο Δημήτρης Παπανώτας τον ρώτησε αν ο πολιτικός είναι... καρπερός και ο Βερύκιος προτίμησε τη σιωπή. Χμ.

«Εκτός από Γαβριήλ Σακελλαρίδη – Ράνια Τζίμα, έχουμε κι άλλη πολιτικοδημοσιογραφική εγκυμοσύνη» είπε στον Κωστόπουλο και κατάφερε η αποκάλυψη του να είναι από το πρωί θέμα συζήτησης. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί again και ποιο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί. Πάντως, δεν είναι πολλά τα πολιτικοδημοσιογραφικά ζευγάρια.