Ξέσπασε ο Γρηγόρης για τις φήμες χωρισμού: "Να παρέμβει ο εισαγγελέας"!

17.03.2016
Καλεσμένος στο The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Μάρκος Σεφερλής το βράδυ της Τετάρτης (16/3). Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το γάμο του με την Έλενα Τσαβαλιά και τα δημοσιεύματα που κάθε λίγο και λιγάκι τους χωρίζουν.

«Το τραγικό είναι ότι δε σέβονται πέρα από ένα - δύο παιδιά που έχει ένα ζευγάρι, υπάρχουν γονείς, συγγενείς που στο άκουσμα της είδησης ταράζονται... Λογικό είναι ανησυχούν και παίζουν με τα συναισθήματα και την ψυχή αυτών...» είπε αρκετά ενοχλημένος. Ωστόσο, όσα είπε ήταν μία καλή πάσα στον Αρναούτογλου για να ξεσπάσει με τη σειρά του, αφού τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα χωρίζουν τον ίδιο και τη σύντροφό του.

«Στα προσωπικά πλέον έχω γίνει πολύ αυστηρός από τότε που έχω κάνει παιδί. Δε μπορεί το παιδί να μπαίνει μετά από χρόνια στο Διαδίκτυο και να διαβάζει τη μπούρδα του καθενός που το έκανε για να γράψει νούμερα. Ότι ο Μάρκος χώρισε ή ότι ο Μάρκος δεν είναι καλά, ή ότι ο Μάρκος βρήκε γκόμενα. Αυτό άσε να το πεις εσύ όποτε αποφασίσεις, αν συμβεί, αν δεν συμβεί; Την περίοδο που ήμουν εργένης γράψτε ό,τι θέλετε, κάντε κι εσείς το κέφι σας. Όταν υπάρχει όμως ένα παιδί, πρέπει και η Δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη σε αυτούς που γράφουν κάτι για την οικογένεια... εδώ πρέπει να παρέμβει Εισαγγελέας», είπε φανερά εκνευρισμένος.