Λιάγκας: Έξαλλος με τα σχόλια για το γιο του - Το on air ξέσπασμα!

17.03.2016
Βίντεο με το ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του για τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς βγαίνουν και “χωρίζουν” το ένα μετά το άλλο ζευγάρι, έπαιξαν το πρωί της Πέμπτης (17/3) στο Πρωινό. Και αυτό αποτέλεσε μία καλή αφορμή για να ξεσπάσει με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του γιου του Γιάννη από το ταξίδι της οικογένειας στην Disneyland. Ωστόσο, κάποια πικρόχολα σχόλια για το μικρό προκάλεσαν – και απόλυτα δικαιολογημένα - την οργή του παρουσιαστή.

«Ο κόσμος δε σέβεται. Δε μιλάω μόνο για τους δημοσιογράφους, αλλά και για τα social media. Λένε για τη ζωή του καθενός ό,τι θέλουν. Εγώ μπήκα χθες και είδα πως έχουν ανέβει κάποιες φωτογραφίες -με mosaic βέβαια- από το ταξίδι που πήγαμε στη Disneyland με τον Γιαννάκη. Και λέει "πωπω τι άσχημο παιδάκι αυτό", παρόλο που δεν το είδαν γιατί ήταν καλυμμένο το πρόσωπο. Δηλαδή πόσο σκ@@ψυχος μπορεί να 'σαι για να λες ότι ένα παιδάκι είναι άσχημο; Δεν το λέω για το δικό μου το παιδί, ο καθένας το παιδί του το βλέπει το ωραιότερο. Το είδα εγώ! Δεν μιλάω για τα άλλα, που γράφουν να πεθάνουν και λοιπά... Πρέπει και εκεί να επέμβει η δικαιοσύνη» ανέφερε ο Λιάγκας.

Με την ατάκα “να πεθάνουν όλοι” καταλαβαίνουμε ότι αναφέρεται στην επίθεση που δέχτηκε η Φαίη Σκορδά από θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη, μετά το θάνατο του. Και αυτή είναι η πρώτη φορά που σχολιάζεται στην εκπομπή – έστω κι εμμέσως – η ιστορία αυτή.