Η Λούσι Λόουλες, η νέα "Ζήνα" και η σχέση με τη Γαβριέλα

17.03.2016
Το NBC ετοιμάζεται να αναβιώσει την πριγκίπισσα του πολέμου, Ζήνα και μάλιστα, αυτή την εβδομάδα ο συγγραφέας του reboot, Javier Grillo-Marxuach, αποκάλυψε μέσω των social media ότι στη νέα εκδοχή η πρωταγωνίστρια θα είναι ανοικτά σε σχέση με τη Γαβριέλλα και δε θα βλέπουμε απλά υπονοούμενα όπως στα '90s.

Να θυμίσουμε ότι την ιδέα στο τραπέζι τότε είχε ρίξει η Λιζ Φρίντμαν, παραγωγός της σειράς, η οποία σήμερα έχει παντρευτεί τη σύντροφό της και έχουν αποκτήσει ένα γιο. Τότε γνωρίζοντας καλά πως το κοινό θα τσιμπήσει, το πρότεινε στον Ρομπ Τάπερτ, παραγωγό της σειράς και σύζυγο της Λούσι Λόουλες κι εκείνος ενθουσιάστηκε με την ιδέα.

Βέβαια, η δήλωσή του Javier παρερμηνεύτηκε και θεωρήθηκε πως η πρωταγωνίστρια θα είναι ανοικτά λεσβία. Έτσι, ο αναγκάστηκε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ποστάροντας πάλι μέσω social media ότι η Ζήνα δε θα είναι λεσβία, αλλά bisexual. Απλά όπως θα δούμε ανοικτά την όποια ερωτική της περιπέτεια με έναν άντρα, το ίδιο ανοικτά θα δούμε και τη σχέση της με τη Γαβριέλλα.

Επεσήμανε δε ότι προφανώς, η σειρά δε θα αναλωθεί μόνο στα ερωτικά της πρωταγωνίστριας, όπως επίσης θεώρησαν πολλοί φαν, αλλά θα έχει όλα τα στοιχεία που λάτρεψαν οι Xenites στη καλτ σειρά των '90s.

Εύλογα λοιπόν προκύπτει το ερώτημα ποιά η γνώμη της Λούσι Λόουλες που ενσάρκωσε την πριγκίπισσα του πολέμου, αλλά όπως έχει γίνει ξεκάθαρο -προς μεγάλη απογοήτευση των περισσότερων φαν- δε θα την υποδυθεί αυτή τη φορά, τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Μέσω Twitter ήρθε η απάντηση της ηθοποιού, η οποία ήταν λακωνική, αλλά ξεκάθαρη.

“Σχετικά με το reboot της 'Ζήνα': Όχι, δε συμμετέχω αυτή τη στιγμή. Ναι, είμαι ενθουσιασμένη που βλέπω τι σκέφτεται ένας ταλαντούχος σεναριογράφος! Θα πρέπει να είναι τέλειο!!!”

Η απάντηση του Javier δεν άργησε, ο οποίος της τουίταρε “Υπόσχομαι ότι θα σε κάνω περήφανη”.

Κατά καιρούς η Λόουλες έχει ξεκαθαρίσει πως θα χαρεί πολύ να ξαναβάλει τη στολή της “Ζήνᔨ, αλλά μόνο για μία ταινία ή για μια μίνι σειρά, ενώ ο σεναριογράφος έχει πρόσφατα δηλώσει πως εάν η νέα σειρά “πιάσει”, εννοείται ότι θα χαρεί να φέρει πίσω και τη Λόουλες ή άλλους ηθοποιούς από το αρχικό καστ.