Η «Οικογένεια Γκίλμορ» επιστρέφει: Δες το τρέιλερ [vds]

28.07.2016
Όταν πριν από μερικούς μήνες το Netflix ανακοίνωσε ότι ύστερα από διαπραγματεύσεις που έγιναν με τη Warner Bros θα αναβίωνε μία από τις πιο αγαπημένες σειρές των '00s, την «Οικογένεια Γκίλμορ» για τέσσερα σπέσιαλ επεισόδια διάρκειας 90 λεπτών, οι φαν κατενθουσιάστηκαν.

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής, το Netflix ανέβασε στο Διαδίκτυο το πρώτο τρέιλερ με πρωταγωνίστριες, τις Ρόρι και Λορελάι σε οικογενειακή στιγμή, δηλαδή να κουτσομπολεύουν και να αναρωτιούνται για διάφορα πράγματα. Η συνέχεια στο τρέιλερ...

Εάν αναρωτιέσαι πότε θα γίνει η πρεμιέρα, η απάντηση είναι στις 25 Νοεμβρίου. Η πλοκή συνεχίζει εννιά χρόνια μετά το φινάλε, το κάθε επεισόδιο θα διαδραματίζεται σε μία από τις τέσσερις εποχές του χρόνου (χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο) και το πιο πιθανό είναι ότι όλα τα επεισόδια θα ανεβούν online όλα μαζί, όπως άλλωστε συνηθίζει το Netflix με τις σειρές του.

Να θυμίσουμε ότι η «Οικογένεια Γκίλμορ» ήταν μία από τις πιο αγαπημένες σειρές της προηγούμενης δεκαετίας και χάρισε υψηλές τηλεθεάσεις στο δίκτυο WB (και στη συνέχεια CW) όπου προβαλλόταν, ενώ στην Ελλάδα παίχτηκε από το Star ομορφαίνοντας τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου.

Η σειρά διήρκησε επτά σεζόν με το πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο του 2000 και το τελευταίο τον Μάιο του 2007.