"Δε μου άρεσε ο ρόλος μου στο Game of Thrones! Το έκανα για τα λεφτά!"

18.03.2016
Δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που έχουν παραδεχτεί κατά καιρούς σε συνεντεύξεις τους ότι έπαιξαν κάποιους ρόλους όχι επειδή τους άρεσαν ή πίστευαν ότι θα τους πάνε ερμηνευτικά ένα βήμα παρακάτω, αλλά για άλλους πιο “ρηχούς” λόγους.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ένας από τους πρωταγωνιστές του Game of Thrones, ο οποίος ένα μήνα πριν προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της έκτης σεζόν, μίλησε για τη μυθική σειρά, η οποία σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, αλλά μην ενθουσιάζεσαι διότε δεν έδωσε κανένα στοιχείο για το τι θα δούμε ίσα ίσα αποκάλυψε γιατί είπε το "ναι" σε αυτή αν και δεν είχε ενθουσιαστεί με το σενάριο.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Stephen Dillane, ο οποίος ενσάρκωνε τον Stannis Baratheon μέχρι και το τέλος της 5ης σεζόν του Game of Thrones και δήλωσε στον "Independent" πως ένας από τους λόγους που έπαιξε το συγκεκριμένο ρόλο ήταν -μεταξύ άλλων- τα λεφτά.

Επίσης, αυτά που είπε στη συνέχεια είναι σίγουρο ότι δε θα αρέσουν ούτε στους φαν ούτε στους παραγωγούς της σειράς:

"Δε μετανιώνω που έκανα το Game of Thrones, αλλά δεν έχω τίποτα να πω γι' αυτό. Δεν κατάλαβα ούτε τη σειρά, ούτε την επιτυχία της όταν έπαιζα σε αυτήν. Ένας ρόλος, για να με ευχαριστεί, πρέπει να με ενδιαφέρει, πράγμα που δε συνέβη. Ήμουν λιγάκι συγκλονισμένος από τα γεγονότα".