Η οργή του Πολίτη για τον ΑΝΤ1: "Η Λάμψη είμαι εγώ"!

21.03.2016
Εδώ και λίγες μέρες, στον ΑΝΤ1 έχει ξεκινήσει η επετειακή εκπομπή, Flashback, κάνοντας αφιέρωμα στην πετυχημένη 25 χρονη πορεία του καναλιού.

Και μετά τα Καλλιστεία ήταν η σειρά της "Λάμψης". Στο επετειακό Flashback της θρυλικής σειράς μίλησαν πολλοί αό τους πρωταγωνιστές, οι οποίοι αναδείχθηκαν μέσα από αυτή, αλλά και άφησαν - κατά κάποιο τρόπο - το στίγμα τους στη σειρά. Ωστόσο, από το αφιέρωμα έλαμψε δια της απουσίας του ο Χρήστος Πολίτης. Ο θρυλικός "Γιαγκος Δράκος" δεν ήταν μέρος του αφιερώματος, προκαλώντας από το πρώτο κιόλας μέρος της προβολής τις εύλογες απορίες όλων.

Και ήρθε ο ηθοποιός και σε μία σπάνια συνέντευξή του, αφού τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί, στην εφημερίδα Freddo και προχωράει σε ένα απίστευτο ξέσπασμα εναντίον του ΑΝΤ1 και των ανθρώπων που έκαναν το αφιέρωμα.

«Θα πρέπει να ρωτήσετε τον ΑΝΤ1 και όχι εμένα. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο, δεν με ενόχλησε ποτέ κανένας. Δεν το ξέρω καν το θέμα!» είπε αρχικά για το λόγο που δε μίλησε στο αφιέρωμα. Και πρόσθεσε , όταν του ανέφεραν πως μίλησαν στην κάμερα η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιώργος Βασιλείου, η Ελένη Κούρκουλα: «Ίσως να θεώρησαν αυτούς πρωταγωνιστές και όχι εμένα. Δεν μου είπε κανένας γι’ αυτή την εκπομπή».

Και κατέληξε φανερά οργισμένος: «Η Λάμψη ήταν μια δουλειά δική μου, βασικά. Στηρίχτηκε πάνω μου. Για το αν θα μιλούσα σε αυτό το επετειακό, εξαρτάται. Αν μου προσδιόριζαν τι θα πω, σαφώς θα σκεφτόμουν αν θα δεχόμουν. Εγώ είμαι αυθόρμητος και δεν λιβανίζω. Αυτά που είναι να πω θα τα πω. Από την άλλη, όλα τα ονόματα που μου αναφέρατε, έφυγαν πολύ νωρίς από το σίριαλ. Η Δανδουλάκη έφυγε το 1998. Ο, πως λέγεται αυτός, ο Βασιλείου έπαιξε δυο χρόνια. Ο Σπυρόπουλος έφυγε το ’96, τότε που πέθανε η Αλίκη. Ειλικρινά όμως δεν έχω ιδέα για το θέμα αυτό του Flashback. Εγώ σαφώς και δεν αρνήθηκα, γιατί δεν μου έγινε ποτέ πρόταση ώστε να αρνηθώ».