Έγκυος η "Μελισάντρε" -Δε φαντάζεσαι ποιος είναι ο σύντροφός της

21.03.2016
Η Κάρις Βαν Άουτεν θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά στα 39 της χρόνια και ύστερα από αρκετό καιρό φημολογίας, επιβεβαίωσε η ίδια την είδηση, προσφέροντας μάλιστα απίθανο υλικό για τους θαυμαστές του Game of Thrones.

Στα 39 της χρόνια η Καρις Βαν Άουτεν, η ολλανδή ηθοποιός που ενσαρκώνει τη μοχθηρή "Μελισάντρε" στο τηλεοπτικό "Game of Thrones" είναι έγκυος και δεδεμένου ότι στη σειρά γέννησε κάποια στιγμή έναν κατάμαυρο δαίμονα-σκιά το τιτίβισμα της επιβεβαίωσης είχε τέτοιον χαρακτήρα.

Αφού, λοιπον ευχαρίστησε όλους για τις ευχές τους, η Κάρις έγραψε "OK, είμαι έτοιμη για τα αστεία σας σχετικά με ένα μωρό σκιά".

Και αμέσως μετά, με έντονη αίσθηση του χιούμορ, πόσταρε ένα παλιότερο βίντεο/παρωδία που είχε προβληθεί στην εκπομπή του κωμικού Σεθ Μάγιερς.

Οι φανς του GOT θα το απολαύσουν ιδιαίτερα. Όσο για τον πατέρα; Διάσημος ηθοποιός με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της τελευταίας κοινής τους ταινίας και τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα... Η απάντηση στην επόμενη σελίδα.


Ο Γκάι Πιρς και η Κάρις γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Brimstone και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Εκείνος χώρισε την επί 18 χρόνια σύζυγό του -λίγο πριν, λίγο μετά, δεν ξέρουμε ακριβώς- και οι δυο τους έγιναν αμέσως ζευγάρι. Μάλιστα, τώρα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Με το καλό.

Για την ιστορία, ας θυμηθουμε τον Γκάι στο "LA Confidential" και το Iron Man 3