Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο νέος ρόλος της Ελένης στον Alpha!

21.03.2016
Πρόσφατα, η Ελένη Μενεγάκη υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Alpha διάρκειας μάλιστα τεσσάρων χρόνων, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Και αυτό διότι στους χαλεπούς και αβέβαιους τηλεοπτικούς χρονους, τα αστέρια της τιβι συνήθως υπογράφουν μονοετή συμβόλαια. Οπότε ένα συμβόλαιο μακράς διάρκειας - βγαλμένο από το παρελθόν - προκάλεσε εντύπωση.

Αν και από την αρχή ακούστηκε ότι στο νέο συμβόλαιο της Ελένης με το κανάλι της Κάντζας προβλέπεται κι ένας νέος αναβαθμισμένος ρόλος της παρουσιάστριας, πίσω από τις κάμερες. Πιο συγκεκριμένα, προβλέπεται ότι η Μενεγάκη θα αναλάβει και πόστο συμβούλου ψυχαγωγικού προγράμματος! Μάλιστα, για το νέο ρόλο της παρουσιάστριας μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη στην εφημερίδα «Αγορά».

«Ούτως ή άλλως, η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που δρα συμβουλευτικά σε διάφορες εκπομπές του Alpha. Ουσιαστικά, η καθημερινή σκαλέτα κάθε εκπομπής είναι «μπάλα» που παίζει η Ελένη. Η Ελένη είναι πολύ καλή στο να «τσιμπάει» κόσμο, ξέρει να αναγνωρίζει τα ταλέντα του κάθε ανθρώπου. Είναι η αξονική τομογραφία της ελληνικής TV, είναι φουλ φυσιογνωμίστρια. Εμένα, για να καταλάβεις, με άκουσε στο ραδιόφωνο και ήθελε να με γνωρίσει από κοντά. Ούτε που κατάλαβα πότε μου ήρθε η πρόταση. Την πρώτη φορά που τη συνάντησα στο καμαρίνι της με ρώτησε τι ζώδιο είμαι και τι ώρα έχω γεννηθεί» αποκάλυψε.