Αυτός είναι ο τίτλος του σόου της Κορομηλά στο Epsilon

21.03.2016
Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από χρόνια αποχής και το νέο της εγχείρημα δείχνει πολλά υποσχόμενο αφού η παρουσιάστρια φιλοδοξεί να μας χαρίσει ξανά μεγάλες στιγμές, όπως την εποχή του “Μπράβο” στο Mega.

Αφού διέρρευσε ποιός θα είναι ο πρώτος λαμπερός καλεσμένος, τώρα μάθαμε ποιός θα είναι ο τίτλος του λαμπερού σόου της παρουσιάστριας, το οποίο θα βγαίνει από το πλατό του «The Voice».

Tην αρχισυνταξία έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Περρής, την σκηνοθεσία ο Περικλής Ασπρούλιας, την καλλιτεχνική διεύθυνση ο Φωκάς Ευαγγελινός και την διεύθυνση παραγωγής ο Θανάσης Κορομηλάς.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τη επίσημη σελίδα του σόου στο Instagram και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τίτλος θα σε γυρίσει στα παλιά και συγκεκριμένα στα '90s.

“Bravo, Ρούλα” θα ονομάζεται το σόου της Κορομηλά και σίγουρα θα χαρούμε να είναι τόσο λαμπερό όσο ακούγεται ότι θα είναι. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 9 Απριλίου στις 20.45 στο Epsilon.

Στην επίσημη ανακοίνωση του σταθμού διαβάζουμε:

«Η Βασίλισσα της Ελληνικής Τηλεόρασης επιστρέφει στο θρόνο της! Η Ρούλα Κορομηλά από το Σάββατο 9 Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 20:45 παρουσιάζει στο E το πιο φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show που έγινε ποτέ. «Bravo Ρούλα», γεμάτο λαμπερούς καλεσμένους, εκπλήξεις, συγκίνηση, παιχνίδια, νέα πρόσωπα που η μοναδική Ρούλα θα συστήσει στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και πολύ κέφι… «Bravo Ρούλα» σε ένα πρωτοποριακό τηλεοπτικό show που όλες οι πλευρές της ζωής έχουν θέση. Από το Σάββατο 9 Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 20:45 μόνο στο E.»