Ο Βαλάντης ο μεγάλος νικητής στην πρεμιέρα του YFSF!

04.04.2016
Πρεμιέρα έκανε το Your Face Sounds Familiar, το οποίο επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες μετά από πολύ καιρό. Με τέσσερα νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή, τη Μαρία Μπεκατώρου σταθερά στο πόστο της και ταλαντούχους διαγωνιζόμενους, το show του ΑΝΤ1 κέρδισε τις εντυπώσεις, από την πρεμιέρα κιόλας.

Τις εντυπώσεις έκλεψε και ο Βαλάντης, ο οποίος αναδείχθηκε και ο μεγάλος νικητης της πρεμιέρας. Αν και από το πρώτο κιόλας live είχαμε διάσταση απόψεων στη βαθμολογία ανάμεσα σε επιτροπή, παίκτες και κοινό. Και αυτό διότι οι κριτές – που αναγκάστηκαν στο τέλος να αλλάξουν τη βαθμολογία τους – έδωσαν απλόχερα το 12αρι στη Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία εντυπωσίασε ως... Αλέκα Κανελίδου.


Ωστόσο, οι συμπαίκτες της δεν είχαν την ίδια άποψη και για του λόγου το αληθές, ούτε ένας από αυτούς δεν της έδωσε το 5αρι! Και το κοινό, όμως, δεν ξετρελάθηκε μαζί της, αφού το 12αρι του κόσμου πήγε στο Βαλάντη, ο οποίος στην πρεμιέρα μεταμφιέστηκε με επιτυχία σε... Θέμη Αδαμαντίδη.


Οι παίκτες του νέου κύκλου είναι οι: Ματθίλδη Μαγγίρα, Όθωνας Μεταξάς, Σταμάτης Γαρδέλης, Josephine Wendel, Αποστολία Ζώη, Βαλάντης, ηΒαλέρια Κουρούπη, Γιάννης Κρητικός, Δήμος Μπέκε και Ελένη Καρακάση. Στην επιτροπή κάθονται οι: Σταμάτης Φασουλής, Πέτρος Φιλιππίδης, Νίκος Μουτσινάς και Κατερίνα Παπουτσάκη.