Απίστευτα νούμερα για το YFSF στην πρεμιέρα!

04.04.2016
Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή (3/4) το Your Face Sounds Familiar, το οποίο επέστρεψε στις οθόνες μας, μετά από κάμποσο καιρό. Στο πετυχημένο show του ΑΝΤ1 έχει γίνει ολικό... λίφτινγκ, αφού από τους προηγούμενους κύκλους μόνο η Μαρία Μπεκατώρου είναι σταθερή – και πάντα κεφάτη – στη θέση της.

Στην κριτική επιτροπή ήρθαν τέσσερα νέα πρόσωπα, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Παπουτσάκη, οι οποίοι κέρδισαν τις εντυπώσεις. Ειδικά, ο Φασουλής. Όσο για τους νέους συμμετέχοντες, μπορεί να μην είναι τα μεγάλα ονόματα, όμως, από την πρεμιέρα κιόλας έδειξαν ότι το έχουν στις μεταμφιέσεις/μιμήσεις.


Και για του λόγου το αληθές, κατάφεραν να κρατήσουν το κοινό στο πρόγραμμα – μαμούθ, που τελείωσε περασμένη 1 τα μεσάνυχτα! Αλλά το YFSF έκανε τρελά νούμερα στην πρεμιέρα του, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές.

Στο γενικό σύνολο έκανε 38,6%, “σκαρφαλώνοντας” στο τελευταίο μισάωρο (περασμένα μεσάνυχτα, έτσι) στο 45,7%. Στα νεανικά κοινά έκανε 40,6%, φτάνοντας μάλιστα στο 49,1%!