Η "Μουρμούρα" πάει για 4η σεζόν

04.04.2016
Πρόκειται για την πιο επιτυχημένη σειρά του Alpha, η οποία παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην τρίτη σεζόν προβολής της και παρά την αποχώρηση των Βλάχου- Τριανταφυλλίδου, εξακολουθεί να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Έτσι, αναμενόμενη είναι η επιθυμία του Alpha να συνεχίσει η σειρά και για τέταρτη σεζόν και η Νάνσυ Νικολαΐδου στη στήλη της στο TV Έθνος αποκάλυψε πως ο σταθμός είναι σε συζητήσεις με τους συντελεστές της σειράς και το κλίμα είναι θετικό:

"Μουρμούρα” και για του χρόνου έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό στον Alpha. Οι συντελεστές της λατρεμένης σειράς βρίσκονται σε συζητήσεις με το κανάλι προκειμένου να συνεχίσουν και για τέταρτη σεζόν και παρά το θετικό κλίμα, ακόμα, δεν έχει παρθεί καμία οριστική απόφαση. Οι φήμες λένε πως θέλουν πρώτα να δουν πώς θα δέσει το... γλυκό και μετά την είσοδο του νέου ζευγαριού., το οποίο για την ώρα έχει απογοητευτικές αποδόσεις. Κατά τα άλλα, αν η σειρά είναι να πάει για τέταρτη χρονιά, ας το προσέξουν εκεί στην Κάντζα και με τις επαναλήψεις. Την έχουν τσακίσει..."