Γιατί δε σχολίασε ο Λιάγκας την πρεμιέρα του X-Factor [vds]

05.04.2016
Το X-Factor έκανε πρεμιέρα χθες Δευτέρα 4 Απριλίου από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ αυτή τη φορά και στο “Πρωινό” δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στο νέο σόου του καναλιού του Φαλήρου.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας αν και είναι πάντα λαλίστατος, αυτή τη φορά διάλεξε τη σιωπή κι εξήγησε τους λόγους για αυτή τη στάση του:

«Δεν θα πω γνώμη, γιατί κάθισα και το σκέφτηκα πολύ. Επειδή πέρσι έκανα το Voice, το οποίο νομίζω ότι ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει- όχι επειδή το έκανα εγώ- σαν παραγωγή εννοώ και με τεράστια ανταπόκριση. Και θεωρώ ότι ο ΑΝΤ1 παράγει τα καλύτερα show στην ελληνική τηλεόραση και δεν το λέω επειδή είμαι στον ΑΝΤ1. Παλιά έλεγα ότι το Mega παράγει τα καλύτερα σίριαλ, αλήθεια ήταν. Ο ΣΚΑΪ έχει την καλύτερη ενημέρωση. Ο καθένας στο είδος του. Είναι σημαντικό να γίνονται προσπάθειες και από άλλα κανάλια σε τομείς που ήταν ανεξερεύνητα μονοπάτια. Πήγε πολύ καλά για τα δεδομένα του καναλιού το 22%, προφανώς. Έχω να πω πάρα πολλά και πολλά αρνητικά και πολλά θετικά. Δεν θα πω, όμως, τα αρνητικά γιατί θεωρώ ότι είναι άκομψο και θα πουν ότι το κάνω από εμπάθεια, επειδή μου το γράφανε χθες κάποιοι. Δε θέλω να πω λοιπόν τίποτα και τελειώνει εκεί η ιστορία».