Η "Ντενέρις" παραμιλά για τα... προσόντα του "Καλ Ντρόγκο"

06.04.2016
Υπήρξαν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της δημοφιλούς σειράς "Game Of Thrones" και στην προσωπική τους ζωή, οι δυο ηθοποιοί διατηρούν μια εξαιρετική σχέση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό "Glamour" η Εμίλια Κλαρκ γύρισε πίσω στις πρώτες σεζόν του "Game of Thrones" και αναπόλησε τις στιγμές που ζούσε τον έρωτα στο πλευρό του Τζέισον Μομοά, ή αλλιώς "Καλ Ντρόγκο" [φωτό επάνω]

Συγκεκριμένα στην κουβέντα "εστίασε" στον ανδρισμό του ηθοποιού ο οποίος είναι χρόνια παντρεμένος με την πάλαι ποτέ τηλεοπτική κόρη του Μπιλ Κόσμπι, Λίζα Μπονέ [φωτό κάτω], και, όπως προκύπτει, ιδιαίτερα προικισμένος.

"Είδα το μόριό του κάποια στιγμή. Ήταν καλυμένο με μια χνουδωτή ροζ κάλτσα. Αν το έδειχναν στην οθόνη θα έκανε τον κόσμο να νιώσει ασχημα. Είναι υπερβολικά φανταστικό", παραμίλησε -στην κυριολεξία- η τηλεοπτική "Ντενέρις Ταργκάριαν" και τον ξεμπρόσιασε κανονικότατα τον συμπρωταγωνιστή της.

Δεν μίλησε όμως μόνο για εκείνον. Είχε να πει και για τον επόμενο σύντροφό της, "Νταάριο Ναχάρις".

"Θα ήθελα να γυρίσω τη μνήμη σας στον κ. Μάικλ Χιούσμαν και τη στιγμή που συνεβρεθήκαμε πρώτη φορά. Η σκηνή ξεκίνησε με εμένα να λέω 'Βγάλε τα ρούχα σου' και τότε εσείς όλοι είδατε τον τέλειο πισινό του", ολοκληρωσε η 29χρονη ηθοποιός καμαρώνοντας και για τον νυν καλλγραμο παρτενέρ της.

Όσο για την 6η σεζόν της σειράς. Στις 24 Απριλίου η πρεμιέρα.