Αρναούτογλου: Το ξέσπασμα για Κανάκη & η αποκάλυψη για τη σχέση τους!

07.04.2016
Καλεσμένη τη Μαρία Ηλιάκη είχε το βράδυ της Τετάρτης (6/4) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και κουβέντα στην κουβέντα, η συζήτηση πήγε και στον Αντώνη Κανάκη.

Η Ηλιάκη ρώτησε τον Αρναούτογλου αν τον πείραξε η επίθεση που του έκανε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το "Ράδιο Αρβύλα" με αφορμή το Νότη Σφακιανάκη κι εκείνος για πρώτη φορά - και πάνω στην κουβέντα - μίλησε για τη σχέση τους, προχορώντας και σε μία αποκάλυψη, που μάλλον δεν ήθελε να κάνει, αλλά βγήκε αυθόρμητα.

Ποια είναι η αποκάλυψη; Δε μιλάει με τον Κανάκη! Ο Αρναούτογλου ξεκαθάρισε ότι δεν τσακώθηκε με τον Κανάκη, τον στεναχώρησε αυτά που είπε, αλλά από το βράδυ εκείνο της Δευτέρας μέχρι και σήμερα δεν έχουν μιλήσει καθόλου! Ούτε καν στο τηλέφωνο, για να λύσουν την παρεξήγηση.

Και είναι να απορείς, αφού ξέρουμε ότι οι δυο τους είναι φίλοι. Ή τουλάχιστον υπήρξαν στο παρελθόν και μάλιστα ήταν κολλητοί. Όταν, δε, η Ηλιάκη τον ρώτησε αν είναι φίλοι, ο Αρναούτογλου απέφυγε να απαντήσει, κάτι που μας παραξένεψε. Και δίνει τροφή για νέα σχόλια και σενάρια.

Λίγη ώρα αργότερα κι έχοντας απέναντι του τον Κων/νο Αργυρό, αναφέρθηκε στον Παντελή Παντελίδη και τα δημοσιέυματα στο διαδίκτυο ότι συναντησε τη μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή για να της πάρει συνέντευξη. τα δημοσιεύματα αυτά τον έχουν κάνει έξαλλο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στην εκπομπή του. Και να αναφερθεί και σε ένα άλλ δημοσίσευμα, που έλγε ότι "πλακώθηκε" με τον Κανάκη σε γνωστό καφέ!

"Προχθές διάβασα επίσης ότι πλακωθήκαμε με τον Κανάκη στις μπουνιές. Είναι πλέον μια γελοία κατάσταση. Γράφει ο καθένας ότι μπούρδα θέλει απλά για να συζητηθεί..." είπε σε έξαλλη κατάσταση.