Ξέσπασε ο Περρής για Παντελίδη - Σκορδά: "Σήψη..."!

07.04.2016
Καλεσμένος στο "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν την Τετάρτη (6/4) ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σάλο που είχε ξεσπάσει με τα σχόλια που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά για το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, "Κατεχόμενα" και την άγρια επίθεση που δέχτηκε από θαυμαστές του, μετά τον τραγικό θάνατο του.

Τις πρώτες μέρες μετά το μοιραίο τροχαίο, ήταν πάρα πολλοί εκείνοι που έμπαιναν στα προσωπικά προφίλ της Σκορδά στα social media και την έβριζαν (μέχρι κατάρες για τα παιδιά της έστελναν), με αποτέλεσμα εκείνη για μέρες να "κλειδώσει" τα προφίλ της.

Ο Περρής, λοιπόν, ξέσπασε στου Κωστόπουλου για την όλη ιστορία και τις απίστευτες διαστάσεις που είχε πάρει.


«Πιστεύω ότι σε όλο αυτό το πράγμα υπήρχε μια περίοδος δικαιολογημένης αντίδρασης. Το αντιμετωπίσαμε νομίζω με μια εμπάθεια και με ένα τρόπο εμφυλιοπολεμικό. Για άλλη μια φορά χωριστήκαμε σε δύο στρατόπεδα. Ψάχνουμε ευκαιρία για να πλακωθούμε. Ο Μαρτάκης βγήκε και είπε ότι από τότε που συνέβη αυτό στον Παντελή τον φίλο μου έχω αλλάξει οδηγική συμπεριφορά. Θα μπορούσαμε, λοιπόν, να το χρησιμοποιήσουμε θετικά. Αντιθέτως, αρχίσαμε τις κατάρες... η Σκορδά, η κακιά στιγμή... Βάλανε στο στόχαστρο τα παιδιά της, οι ευαίσθητοι άνθρωποι που στενοχωρήθηκαν που έφυγε ένας δικός τους άνθρωπος, δεν μπορεί την ευαισθησία τους να την έχου α λα καρτ. Μιλάμε ότι είναι ανεπανάληπτα πράγματα που δείχνουν μια σήψη, ένα κατέβασμα συνεχώς του πήχη που με δυσαρεστεί. Δείχνει ένα βαθύ συντηρητικό τρόπο σκέψης», είπε σε έντονο ύφος.