Τα "μάζεψε" η Τσιμτσιλή για την ατάκα για Υβόννη Μπόσνιακ!

08.04.2016
«Εγώ έχω ακούσει κάτι καλά νέα για την Υβόννη… Η ίδια λέει ότι σύντομα θέλει να χαρίσει ένα αδερφάκι στην Ελένη… Εγώ έχω ακούσει κάτι! Μακάρι, δεν ξέρω, αυτό ούτως ή άλλως φαίνεται», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα της Σταματίνα Τσιμιτσιλή για τη Μπόσνιακ, το πρωί της Πέμπτης (7/4)

Η παρουσιάστρια είπε την επίμαχη ατάκα, όταν στην εκπομπή της σχολίαζαν την πρόσφατη συνεντευξη της Υβόννης, όπου μεταξύ άλλων, το μοντέλο έλεγε ότι θα ήθελαν με τον Αντώνη Ρέμο να χαρίσουν ένα αδελφάκι στην κόρη τους, Έλενα.

Όπως καταλαβαινεις, η ατάκα της Τσιμτσιλή, που άφηνε σαφή υποννοούμενα για εγκυμοσύνη του μοντέλου, έκανε το γύρο του διαδικτύου, αφού πολλοί αναρωτήθηκαν αν είναι και πάλι έγκυος.

Και το πρωί της Παρασκευής (8/4) η Τσιμτσιλή έσπευσε να τα "μαζέψει" και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, εξηγώντας τι εννοούσε, αλλά δεν καταλάβαμε, αφού και η ίδια δεν εξήγησε την προηγούμενη μέρα.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, γιατί ειλικρινά χθες βρήκα τον μπελά μου. Χθες με έπαιρναν όλοι οι δημοσιογράφοι, όποιοι μιλούν ελληνικά και γράφουν σε έντυπα ή σε sites, να με ρωτήσουν αν ξέρω ότι η Υβόννη είναι έγκυος και αν αυτό υπονόησα χθες στην εκπομπή. Λοιπόν…το είπα στον καθένα κατ΄ιδίαν ξεκάθαρα και απερίφραστα, αλλά μπήκα στην διαδικασία να δω ξανά το video από την εκπομπή, μήπως είπα κάτι και παρεξηγήθηκα. Βάζω τα πράγματα στη σειρά. Η Υβόννη ΔΕΝ είναι έγκυος, ή τουλάχιστον δεν το ξέρω εγώ. Δεν την ξέρω την κοπέλα προσωπικά, την έχω δει κοινωνικά και λέμε ένα γεια, και είναι ένα νέο, που ακόμα και αν το ήξερα δημοσιογραφικά –γιατί σε προσωπικό επίπεδο δεν θα το ήξερα, δεν έχουμε τόσο κοντινή σχέση- αν ίσχυε, δεν θα το έλεγα γιατί είμαι γυναίκα, είμαι μανούλα, και ξέρω πως αν μια γυναίκα είναι έγκυος αποφασίζει πότε εκείνη θα το πει. Άρα… πρώτον δεν είναι έγκυος, και δεύτερον αν ήταν δεν θα το έλεγα ποτέ στην εκπομπή!»

Και κατέληξε:

«Ήμουν με έναν άνθρωπο που τη γνωρίζει, και μου έλεγε πόσο ευτυχισμένη είναι σε αυτή τη φάση της ζωής της. Ότι είναι μια πολύ γεμάτη συναισθηματικά μανούλα, πολύ καλή και κοντά στην Έλενα, που ο ρόλος της μητρότητας την έχει ανανεώσει και την έχει κάνει να δει αλλιώς την ζωή. Ότι είναι πολύ καλά με τον Αντώνη, ότι βγάζει τη νέα της σειρά με τα ρούχα, και ότι θέλει ακόμα ένα παιδάκι για να χαρίσει ένα αδερφάκι στην Έλενα. Μου έλεγε λοιπόν αυτός ο άνθρωπος που τη γνωρίζει, πως είναι μια Υβόννη στα καλύτερα της. Και είπα λοιπόν “έμαθα κάτι καλά νέα για την Υβόννη και όσο για το παιδάκι, αυτό είναι κάτι που θα φανεί”. Εγώ εννοούσα αυτό! Για να μην παρεξηγούμαι, γιατί ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι ένα ζευγάρι που σε ο,τι αφορά την προσωπική τους ζωή, δεν απασχολούν!»