Άγρια επίθεση σε Γερμανού: "Να κοιτάξει τα τεκνά της, θα την πλακώσω..."!

08.04.2016
Πριν λίγες μέρες, μέσα από την εκπομπή Namaste σχολίασαν την εμφάνιση παίκτη στο βουλγαρικό YFSF, όπου μεταμφιέστηκε σε Έλενα Παπαρίζου, στον τελικό της Γιουροβίζιον το 2005.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού, που ήταν και η στιχουργός του τραγουδιού, Number One, εντόπισε το βασικό λάθος που έκανε ο Βούλγαρος.

«Ο Βούλγαρος είναι για κλωτσίδια! Να του κάνουμε μηνύσεις; Όχι μωρέ, είναι σατιρικό σόου», είχε πει χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε στο τέλος: «Η Έλενα το ξέρει σωστά. Και ο Δάντης το ξέρει σωστά γιατί μαζί το γράψαμε».

Ωστόσο, η τελευταία ατάκα ήταν κι εκείνη που προκάλεσε την οργή γνωστού συνθέτη, ο οποίος μέσα από τα social media επιτέθηκε άγρια στη Γερμανού, με σκληρούς χαρακτηρισμούς, ενώ την απείλησε και με μηνύσεις!

Ο λόγος για τον Μάνο Ψαλτάκης, ο οποίος από την αρχή υποστήριζε ότι ο Δάντης τού είχε κλέψει το τραγούδι. Μάλιστα, η ιστορία αυτή είχε μεταφερθεί στις δικαστικές αίθουσες, όπου τελικά ο συνθέτης δικαιώθηκε, αφού το δικαστήριο έκρινε ότι η πατρότητα του κομματιού, που έφερε την πρώτη θέση στην Ελλάδα, ανήκει σε εκείνον.

Και αυτός ήταν και ο λόγος που ξέσπασε εναντίον της Ναταλίας, όταν εκείνη είπε ότι το έγραψε μαζί με το Δάντη.

"Ο Βούλγαρος της έφταιξε τάχα μου. Ρε δεν πάτε στον αγύριστο! Την συμβουλεύω να κοιτάξει τα τεκνά της και το βουλώσει, που λέει ότι ο Δάντης έγραψε το τραγούδι, γιατί θα την πλακώσω στις μηνύσεις και δεν θα ξέρει πού να κρυφτεί. Και γιατί μαντάμ Γερμανού δεν έβαλε εσένα μάρτυρα, αλλά έβαλε τρεις άσχετους με το τραγούδι; Ρε είστε για γέλια! Άντε στον αγύριστο! Κλέψατε, αλλά κάντε την πάπια… Μιλάτε κιόλας!», έγραψε χαρακτηριστικα, το πρωί της Πέμπτης, στη σελίδα του στο Facebook.