Θρήνος για Λιάγκα: Πέθανε ο πατέρας του!

11.04.2016
Τις πιο δύσκολες στιγμές περνάει ο Γιώργος Λιάγκας, αφού “έφυγε” από τη ζωή ο πατέρας του. Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Γιάννης Λιάγκας “έφυγε” από τη ζωή και για το λόγο αυτό ο παρουσιαστής και η Φαίη Σκορδά απουσίαζαν το πρωί από την εκπομπή.

Μάλιστα, στην έναρξη του Πρωινού, ο Θέμης Γεωργαντάς καλημέρισε τους τηλεθεατές και τόνισε πως το ζευγάρι απουσιάζει από την εκπομπή, αποκαλύπτοντας το δυσάρεστο γεγονός. Ο Λιάγκας ζήτησε να σεβαστούν οι φωτορεπόρτερ την συγκεκριμένη δύσκολη στιγμή, που βιώνει.

"Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Όπως βλέπετε ο Γιώργος και η Φαίη δεν είναι σήμερα μαζί μας. Ο Γιώργος σήμερα τα ξημερώματα έχασε τον πατέρα του, να ευχηθούμε θερμά συλληπητήρια στους πολύ δικούς του ανθρώπους σε όλη την οικογένεια", είπε χαρακτηριστικά ο Γεωργαντάς.

Η, δε, Μαρία Ηλιάκη σημείωσε: «Να πούμε ότι ο Γιώργος θα είναι μαζί μας όποτε αισθανθεί αυτός ότι είναι έτοιμος, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις ο κάθε άνθρωπος θέλει τον χρόνο του».

Ο παρουσιαστής είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του, καθώς και η Φαίη, η οποία με κάθε ευκαιρία τόνιζε πόσο καλή σχέση είχε με τον πεθερό της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν αποχωρίζεται το δαχτυλίδι που της είχε κάνει δώρο ο Γιάννης Λιάγκας, ενώ ουκ ολίγες φορές είχαμε δει το ζευγάρι παρέα με τον πατέρα του παρουσιαστή. Αλλά και η Σκορδά σε πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις συνοδευόταν από τον πεθερό της.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου

Πηγη - φωτό: Hello