Χαμός στο YFSF: Τα βρόντηξε έξαλλος ο Βαλάντης!

11.04.2016
Επεισοδιακό φαίνεται πως ήταν το δεύτερο live του YFSF. Και μπορεί στο φιλανθρωπικό αυτό show μεταμφιέσεων να μην έχουμε αποχωρήσεις, όμως, να που ένας εκ των παικτών τα βρόντηξε κι έφυγε, κάνοντας άνω κάτω την παραγωγή.

Ο λόγος για τον Βαλάντη, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα, αποχώρησε στα μισά του Live και μετά την επεισοδιακή του εμφάνιση. Και λέμε επεισοδιακή, διότι κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του αντιμετώπισε σοβαρά τεχνικά προβλήματα με τον ήχο, με αποτέλεσμα να μην ακούει την ορχήστρα.


Μάλιστα, για τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε μίλησε μετά το τέλος του live του, ενώ η αλήθεια είναι ότι αυτά του “κόστισαν” σε βαθμούς. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο τραγουδιστής έγινε έξαλλος και αποχώρησε αμέσως μετά την εμφάνιση του.


Και όπως αναφέρεται, η παραγωγή είδε κι έπαθε προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στον καναπέ, όπου έκανε μπαμ η απουσία του. Με τα πολλά, ο αοιδός πείσθηκε και επέστρεψε. Και η αλήθεια είναι ότι στη συνέχεια – πέρα από κάποιες γκριμάτσες κατά τη βαθμολογία του – δεν άφησε να φανεί ο εκνευρισμός του. Μάλιστα, όταν βρέθηκαν στη σκηνή για την επιλογή της επόμενης εμφάνισης, ο Βαλάντης δε σταμάτησε να πειράζει τη Μαρία Μπεκατώρου.