Φουρέιρα: Αυτός είναι ο λόγος που δε ζήτησε να "κοπεί" το κέρατο στο Σαμαρά!

11.04.2016
Πριν λίγο καιρό, η Ελένη Φουρέιρα είχε βρεθεί καλεσμένη στην ενότητα της εκπομπής, Σπάτα Live, OuggaChallenge. Και η εμφάνιση της εκείνη προκάλεσε αίσθηση, ενώ συζητήθηκε ιδιαιτέρως και ποικιλοτρόπως η ερώτηση που της έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το κέρατο στον Γιώργο Σαμαρά!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης κι ενώ έτρωγαν πασατέμπο, ο Ουγγαρέζος τη ρώτησε για τον πρώην σύντροφό της και η τραγουδίστρια εμφανώς εκνευρισμένη τού έφτυσε το πασατέμπο στα μούτρα χωρίς να απαντήσει.

Την επόμενη μέρα όλοι σχολίασαν για ποιο λόγο αφού η Φουρέιρα εκνευρίστηκε - και δικαιολογημένα για μία τόσο άκομψη και προσωπική ερώτηση – δε ζήτησε να κοπεί στο μοντάζ η επίμαχη σκηνή.


Λίγους μήνες μετά και την απάντηση δίνει η ίδια στο περιοδικό People.


«Παρότι το OuggaChallenge ήταν μαγνητοσκοπημένο, ο Δημήτρης δεν μου είχε πει προηγουμένως τι θα με ρωτούσε. Όντως ήταν μια άκομψη ερώτηση, κάτι προσβλητικό για έναν άντρα που υπήρξε στη ζωή μου και τον εκτιμώ. Ξέρεις, όμως, γιατί δεν ζήτησα να κοπεί στο μοντάζ; Είναι μια τόσο χιουμοριστική εκπομπή, που δεν παρεξηγήθηκε κανείς με αυτό» είπε χαρακτηριστικά