Ο γιος του Πάριου τα χώνει άγρια στο Βαλάντη! [photo]

11.04.2016
Αίσθηση είχαν προκαλέσει πριν πολύ καιρό οι δηλώσεις του Βαλάντη για τον Γιάννη Πάριο. Ο τραγουδιστής είχε δηλώσει τότε αναφέρει ότι δε μπορεί να βλέπει μεγάλους ηλικιακά ανθρώπους να τραγουδούν, όποιοι κι αν είναι, αναφέροντας το όνομα του σπουδαίου ερμηνευτή.

Οι ακραίες και προσβλητικές δηλώσεις για τον Πάριο είχαν προκαλέσει αίσθηση, ενώ ο Βαλάντης επιμένει στις δηλώσεις του, αφού με την επιστροφή του μέσα από το YFSF, συνεχίζει να υποστηρίζει τα ίδια για τον Πάριο.


Και ως φαίνεται, η στάση του αυτή έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό της οικογένειας του Πάριου. Κάνοντας, μάλιστα, τον γιο του, Θανάση Βαρθακούρη να μιλήσει με σκληρά λόγια για το Βαλάντη. Ο δεύτερος γιος του Πάριου δε μιλάει ποτέ δημοσίως και οι εμφανίσεις του είναι σπάνιες, αφού είναι ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος. Και τα λόγια του είναι μετρημένα, όμως, στην περίπτωση του Βαλάντη έκανε μία εξαίρεση και η ανάρτηση του στα social media κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.


Ο Βαρθακούρης, βλέποντας τη μεταμφίεση του τραγουδιστή στο δεύτερο live του YFSF σε Rick James, δεν άντεξε κι έγραψε στο facebook. «Τρίζουν τα κόκαλα ενός μοναδικού ταλέντου που πάτησε στην γη γιατί ένας βλάχος ατάλαντος δεν ξέρει καν να μιλήσει (πόσω μάλλον να τραγουδήσει!) στα αγγλικά...».