Λιάγκας - Σκορδά: Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στα πόδια τους για διαφήμιση;

11.04.2016
Μαζί στη ζωή, μαζί στην τηλεόραση, μαζί και στα εξώφυλλα των ιλουστρασιόν περιοδικών, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποτελούν σίγουρα ένα αχτύπητο δίδυμο. Τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό, αφού το ζευγάρι έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, αποτελεί – για πολλούς – ένα πρότυπο σύγχρονης οικογένειας.

Και φαίνεται ότι σε αυτό πόνταρε μεγάλη αλυδίσα σούπερ μάρκετ, προσφέροντας στο ζεύγος χιλιάδες ευρώ στα πόδια του για μία αποκλειστική συνεργασία.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, πριν από λίγες μέρες Λιάγκας και Σκορδά δέχθηκαν μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση. Ακούστηκε ένα εξωπραγματικό ποσό, περίπου 500.000 ευρώ, προκειμένου το ζευγάρι να υπογράψει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τη συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, προκειμένου για τα επόμενα δύο χρόνια να πρωταγωνιστεί στα τηλεοπτικά σποτ της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας.


Ωστόσο, υπάρχει ένας όρος, που φέρεται να προβληματίζει έντονα το ζεύγος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία τούς ζητά αποκλειστική συνεργασία και για τα επόμενα δύο χρόνια να μη διαφημίσουν κανένα άλλο προϊόν. Αν και – πάντα με το δημοσίευμα – Λιάγκας και Σκορδά το σκέφτονται σοβαρά, αφού οι καιρού είναι δύσκολοι και τα λεφτά... τρελά!