Ράκος ο Λιάγκας: Οι στιγμές ξεγνοιασιάς πριν το χαμό του πατέρα του! [photos]

11.04.2016
Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/4) έχασε τον πατέρα του και η ξαφνική απώλεια τον έχει κάνει ράκος.

“Είναι σε κακή κατάσταση” λένε για εκείνον οι στενοί του συνεργάτες. Εξάλλου, ο Λιάγκας είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του, με τον οποίο μεγάλωσε, όταν η μητέρα του έφυγε.

Ο Γιάννης Λιάγκας αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, όμως, η απώλεια του βύθισε στο πένθος το ζευγάρι. Εξάλλου και η Φαίη Σκορδά είχε μεγάλη αδυναμία στον πεθερό της, και την αγάπη της για εκείνον την τόνιζε με κάθε ευκαιρία.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη (12/4), ενώ σύμφωνα με τους συνεργάτες του ζεύγους, την Τετάρτη ενδέχεται να επιστρέψει μόνο η Φαίη. Για τον Γιώργο είναι πολύ νωρίς και όπως είπε και η Μαρία Ηλιάκη, σε τέτοιες περιπτώσεις, ο καθένας χρειάζεται τον χρόνο του.

Τα θερμά της συλλυπητήρια στον παρουσιαστή έστειλε η Ναταλία Γερμανού, η οποία επίσης τόνισε ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πάντως, λίγες ώρες πριν, τίποτε δεν προμήνυε ότι η οικογένεια θα βυθιστεί στο πένθος. Ο Λιάγκας, μάλιστα, διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο ανεβάζοντας φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Νωρίτερα την Κυριακή έκανε βόλτες με το γιο του Γιάννη (έχει πάρει το όνομα του παππού του), ενώ ο φακός τον είχε πετύχει και στον Αστέρα Βουλιαγμένης να απολαμβάνει το μπάνιο του παρέα με τον Πέτρο Κωστόπουλο.