Μάθε γιατί τα "Εγκλήματα" κινδύνεψαν να κοπούν πριν σχεδόν ξεκινήσουν

11.04.2016
Αφιέρωμα στην κλασική σειρά “Εγκλήματα” προβλήθηκε στον Ant1 με το καστ της σειράς να γυρνάει πίσω στο χρόνο και να θυμούνται στιγμές από τα γυρίσματα και όχι μόνο.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος υποδυόταν τον καλοκάγαθο, Αχιλλέα ανέφερε πως η σειρά κινδύνευε να κοπεί από τα πρώτα επεισόδια αφού τα νούμερα τηλεθέασης ήταν μονοψήφια κι απογοητευτικά αφού όχι μόνο δεν πλησίαζαν καν τη βάση του 10%, αλλά από όλα τα νέα σίριαλ της σεζόν ήταν το τελευταίο σε τηλεθέαση.

«Την πρώτη Δευτέρα που παίχτηκαν μαζευτήκαμε όλοι μαζί να δούμε τα «Εγκλήματα» στο σπίτι του Κόκλα με κομμένη την ανάσα και ενθουσιαστήκαμε. Είπαμε «ναι, ωραία αυτό ήταν που θέλαμε!» και την άλλη μέρα ήρθε η σφαλιάρα γιατί η πρώτη τηλεθέαση του σίριαλ ήταν τρομερά απογοητευτική».

Και συνέχισε:

«Ήταν γύρω στο 4-5 %, εκείνη την εποχή που τα σίριαλ έκαναν 35%-40% και 45%. Μείναμε όλοι «παγωτό», άφωνοι. Λέμε δεν πειράζει, θα το ανακαλύψουν σιγά σιγά οι θεατές. Το σιγά σιγά δεν υπήρχε σαν έννοια στα κανάλια, ούτε και τότε, ούτε και τώρα. Έρχεται η δεύτερη εβδομάδα κάνουμε 5,5%, το τρίτο 6,7% και ήμασταν έτοιμοι να μας κόψουν, να πάει η σειρά από εκεί που ήρθε. Ευτυχώς στο πέμπτο επεισόδιο έγινε η μεγάλη διαφορά, πήγαμε κάπου στο 22%, μετά στο 35%, 45%, 47%.»