Λιάγκας: Το μήνυμα για τον πατέρα του "ραγίζει" καρδιές! [photo]

12.04.2016
Συντετριμμένος είναι ο Γιώργος Λιάγκας με την απώλεια του πατερα του, Γιάννη. Ο παρουσιαστής, λίγες ώρες μετά, αποχαιρέτησε τον πατέρα του μέσα από τα social media με ένα μήνυμα που ραγιζει καρδιές.

Εξάλλου, είναι γνωστή η αδυναμία που είχε στον πατέρα του, έχοντας δώσει μάλιστα το όνομα του στο μεγαλύτερο γιο του. Ο Λιάγκας, όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει, μετά το διαζύγιο των γονιών του και όταν η μητέρα του αποφάσισε να φύγει για το εξωτερικό, ζήτησε κι έμεινε με τον πατέρα του.

Κι εκείνος έκανε τα πάντα προκειμένου να μη λείψει τίποτε από το μοναχοπαίδι του. Τον σπούδασε, στάθηκε δίπλα του σε όλες τις στιγμές του, ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή στεκόταν δίπλα στην οικογένεια του γιου του. Αλλωστε, ήταν γνωστή η αδυναμία που είχε στη νύφη του, Φαίη Σκορδά.

Ο Λιάγκας, αργά το βράδυ της Δευτέρας (11/4) ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία των παιδικών του χρόνων, στην αγκαλιά του πατέρα του. Και τη συνόδευσε με ένα μήνυμα που "ραγίζει" καρδιές.

«Ελπίζω να έφυγες περήφανος για μένα, όσο ήμουν εγώ για σένα. Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα μου εδωσες. Σου οφείλω τα πάντα. Σ’ αγαπώ πολύ πολύ. Καλό ταξίδι μπαμπά...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι κοντινοί του άνθρωποι λένε ότι ο Γιώργος είναι ράκος, ενώ η κηδεία του Γιάννη Λιάγκα θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης (12/4). Ο πατέρας του παρουσιαστή αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του και για αυτά - χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες - είχε μίλήσει ο ίδιος ο Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του, με αφορμή κάποια αναληθή δημοσιεύματα για τη Σκορδά.