Μαλλιά - κουβάρια στα Καλημερούδια: Πήγαν άρον άρον σε διαφημίσεις! [vds]

14.04.2016
Μαλλιά - κουβάρια έγιναν το πρωί της Πέμπτης (14/4) στα Καλημερούδια και ήτο τόση η ένταση και ανεξέλεγκτη η κατάσταση που η Ντορέττα Παπαδημητρίου αναγκάστηκε να πάει διαφημίσεις

Πρωταγωνίστριες, κυριως, του απιστευτου καβγά ηταν η Μαριέλλα Σαββίδου και η Τίνα Μεσσαροπούλου και αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Σωτήρη Γεωργούντζου στο The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τον Απόστολο Γκλέτσο, για τη δήλωση του ότι έχει πάει με άνδρα.

Ο καλεσμένος του Αρναούτογλου, με το δικό του τρόπο, που μόνο να γελάσεις μπορείς, εξέφρασε την αγανάκτηση του για τον Γκλέτσο ότι το... ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές. Στα "Καλημερούδια" σχολίασαν τις δηλώσεις του Γεωργούντζου, αλλά η μόνη που εκνευρίστηκε και τις πήρε στα σοβαρά ήταν η Σαββίδου, η οποία σε εξαλλη κατάσταση έκανε λόγο για ομοφοβικές δηλώσεις.

«Το στερεότυπο ότι ο gay δεν είναι άντρας, είναι ομοφοβικό» είπε, με τη Μεσσαροπούλου, αλλά και τη Ντορέττα να της εξηγούν ότι παρεξήγησε τις δηλώσεις. Εκείνη ήταν ανένδοτη, ανεβάζοντας κι άλλο τους τόνους, με τη Μεσσαροπούλου να την ακολουθεί και να αναρωτιέται γιατί... «δεν δεχόμαστε την αντίθετη άποψη. Γιατί δεν αφήνουμε τον κάθε άνθρωπο να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του;».

Στην έντονη διαμάχη μπήκε σφήνα και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος υποστηρίζοντας με σθένος τη Σαββίδου. Ο Κώστας Μαρτάκης με μία λογική και άκρως ειρηνευτική τοποθέτηση, προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά μάται. Οι τόνοι είχαν ανέβει και δεν έλεγαν να... πέσουν!

Τότε, η Ντορέττα εμφανώς εκνευρισμένη, έδωσε πάσα για διαφημίσεις, με το Μαρτάκη να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι. Κι εμείς το κεφάλι στον τοίχο, από τον πονοκέφαλο που μας προκάλεσαν πρωινιατικα