Game of Thrones: Ποιός θα δει πρώτος από όλους τα νέα επεισόδια

14.04.2016
Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο οι ορκισμένοι φαν του Game of Thrones περιμένουν πώς και πώς να φτάσει η στιγμή της πρεμιέρας της 6ης σεζόν τόσο για να μάθουν ποιά είναι τελικά η μοίρα του Τζον Σνόου, αλλά για να πάρουν απάντηση και σε άλλα βασανιστικά ερωτήματα γύρω από την πλοκή της σειράς.

Τις προηγούμενες χρονιές το HBO έδινε τη δυνατότητα στους τηλεκριτικούς να δουν τα νέα επεισόδια πριν από όλους. Κάτι τέτοιο, όμως, δε θα γίνει φέτος αφού το καλωδιακό κανάλι δε θα δώσει σε κανέναν τα επεισόδια παρά μόνο σε έναν που και να ήθελαν να του πουν “όχι” το λες κομματάκι δύσκολο.

Ποιός είναι λοιπόν ο υπερτυχερός ορκισμένος φαν που ζήτησε να δει τα επεισόδια πριν από όλη τη υφήλιο και θα τα έχει στη διάθεσή του σε dvd; Ο πλανητάρχης Μπαράκ Ομπάμα.

Την αποκάλυψη έκαναν οι δημιουργοί της σειράς, David Benioff και Dan Weiss, κατά τη διάρκεια ενός live streaming, σύμφωνα με το CBS, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"When the commander-in-chief says 'I want to see advanced episodes,' what are you going to do?"

Θα πεις “ναι”. Μην ξεχνάμε εξάλλου πως στο παρελθόν ο Ομπάμα είχε ολοκληρώσει πρόωρα μέχρι και συνέντευξη Τύπου επειδή ήθελε να δει το επεισόδιο του Game of Thrones που θα παιζόταν εκείνη την ημέρα!